hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone IT - Contractele cu furnizorii de voce, date si Internet

Free Zone IT - Contractele cu furnizorii de voce, date si Internet

calendar_month 05 Iul 2009, 10:07
Free Zone IT va propune un subiect care starneste zilnic controverse, creaza nervi, nemultumiri si agitatie. Pentru a discuta despre contractele pe care le semnam cu furnizorii de voce, date si Internet, Hit.ro a facut o vizita la sediul Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor unde doamna Irina Vasile, reprezentata ANPC in aceasta discutie, a avut amabilitatea de a ne oferi cateva informatii utile.
[PLAYLIST]
Mai mult, in urma acordului cu ANPC, deschidem un nou subiect pe forum si va propunem sa discutam despre problemele cu care v-ati confruntat in relatia cu furnizorii de servicii de voce, date si Internet. Puteti explica aici problema aparuta, solutia gasita sau puteti sa oferiti toate informatiile necesare si sa aducem noi in atentia ANPC problemele cu care va confruntati. Este important de precizat, insa, ca interventia ANPC in astfel de cazuri depinde de cat de detaliate si relevante sunt informatiile pe care le oferiti.
Este o buna ocazie de a anuta si disponibilitatea de a ne scrie pe adresa freezoneit@hit.ro atat despre emisiunile pe care le facem, cat si despre ce ati vrea sa vedeti in rubricile viitoare sau orice alte sugestii sau informatii doriti.
Inainte insa de a trece la o teme atat de serioasa va propunem un gadget de sezon. Este vorba de mezinul gamei de camcordere hibrid de la JVC: GZ-MS120 camera perfecta pentru realizarea filmelor de vacanta, in format SD Video sau MPEG-2 PS cu sunet Dolby Digital. Everio GZ-MS120 poate trimite materialele filmate intr-un PC, direct pe Youtube sau sa fie scrise pe un DVD cu doar o simpla apasare de buton, gratie functiilor dedicate "One touch". Cum arata si ce face JVC GZ-MS120, in materialul video. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?