hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone IT - ATI Radeon HD 5870, regele DX11

Free Zone IT - ATI Radeon HD 5870, regele DX11

calendar_month 03 Dec 2009, 16:37
In aceasta noua editie Free Zone IT, Mike Stegaru il are invitat pe Bogdan Rogojina, PR Manager ATI/AMD Romania, si va prezinta noua placa grafice ATI Radeon HD 5870, un "monstru" de procesare grafica in adevaratul sens al cuvantului. De asemenea, veti avea ocazia sa vedeti si noua placa ATI Radeon HD 5750, mai accesibila celor cu bugete restranse.

Batalia interminabila dintre ATI si NVIDIA are un castigator in 2009 - ATI a lansat noua serie de placi video Radeon HD 5800, primele care ofera suport DirectX 11 (Windows 7/Vista SP2). In teste, noile Radeon au demonstrat ca sunt cele mai puternice placi video cu un singur GPU de pe piata. Doar NVIDIA GTX295 reuseste sa invinga in unele cazuri ATI Radeon HD 5870, ceea ce este oarecum incorect, doarece GTX295 este o placa dual-gpu.

In emisiune puteti vedea noul ATI Radeon HD 5870 DESFACUT, pentru a putea vedea mai exact ce se ascunde sub "capota monstrului". De asemenea, Bogdan Rogojina discuta pe larg despre tendintele ATI/AMD, despre jocurile care vor oferi suport DirectX 11 (Battle Force si Colin McRae DiRT 2 au fost deja lansate), precum si despre preturile la care puteti achizitiona aceste noi placi, disponibile deja in Romania de la o serie de producatori.

Nu uitati de adresa de e-mail a emisiunii: freezone_it@hit.ro, unde va asteptam sa ne scrieti.

Sursa: HIT.ro 

Sondaj

Folositi internetul pentru: