hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone IT - 25 aprilie

Free Zone IT - 25 aprilie

calendar_month 25 Apr 2009, 11:03
Limitele unei placi video, jocurile online si tipsurile pentru telefoanele Sony Ericsson sunt subiectele tratate in emisiunea de astazi pregatita de o parte din echipa de editori a Hit.
[PLAYLIST]
Daca in urma cu ceva vreme am vazut cum reactioneaza o placa video hiogh-end la un tratament extrem, astazi a venit randul unui model middle sau entry-level sa suporte acest tratament.
Vom vedea ce se intampla cu ea in conditiile in care o vom "incinge" dupa care vom vedea cum reactioneaza daca ramane fara cooler. Si de aceasta data, Catalin va duce la extrem o astfel de placa video.

La rubrica Software, vorbim despre jocurile care se desfasoara exclusiv online in web-ul autohton. Nu este vorba despre joculetele pe care le consumi in timpul pauzei de la serviciu, ci despre jocurile care iti mananca cateva ore pe zi.

La Telefoane Mobile revenim la serialul cu tips&triks-uri despre telefoanele mobile. Pentru emisiunea de astazi, Cosmina a pregatit cateva tips&tricks-uri despre telefoanele mobile Sony Ericsson. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?