hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone IT - 22 nov.

Free Zone IT - 22 nov.

calendar_month 22 Nov 2008, 17:40
Cea de-a treia editie a emisiunii Free Zone IT va aduce din nou cateva subiecte incitante.

Rubrica de gadget-uri il prezinta pe Pleo, micutul dinozaur inteligent, doritor de afectiune si de mangaiere.

In noua sectiune foto-video comparam doua fotografii realizate cu un telefon cu camera de 5 megapixeli si o camera foto digitala de 7 megapixeli, incercand sa aflam daca merita sa discutam despre performantele unei camere foto in cazul unui telefon mobil. Va invitam sa comentati despre cele doua imagini in articolul "Camera foto vs. Telefon mobil" scris de Ionut. Mai mult, va provocam sa analizati cele doua imagini si sa ne spuneti, pe forum, care credeti ca este realizata cu telefonul mobil si care este facuta cu camera foto digitala. Noi va vom dezvalui adevarul in emisiunea viitoare.

La rubrica de hardware, Catalin a testat adevarul despre Lenovo T500, ca sa vedem daca e adevarat daca rezista la apa si la greutate mare. Sunetul pe care il veti auzi in timpul rubricii este emis de laptop-ul care avertizeaza ca se inchide din motive de siguranta. In scurt timp, Lenovo T500 a putut fi utilizat din nou. Dar va recomandam sa urmariti rubrica de hardware.

In sectiunea de telefoane mobile Cosmina va prezinta Samsung M3510 BEAT b si incercam si mult vestitul experiment cu telefoanele mobile si boabele de porumb pentru popcorn. Daca ne-a reusit sau nu, puteti vedea in cadrul emisiunii.

La rubrica de software, Razvan discuta impreuna cu invitatul sau despre Folding@home. Toate acestea alaturi de Florin, moderatorul emisiunii Free Zone IT, o emisiune realizata impreuna cu Green Channel.

Hit.ro va invita sa urmariti emisiunea si sa comentati pe forum. Premiul oferit de LG, un telefon LG Venus, isi asteapta castigatorul.


 

Sondaj

Ce placa video aveti?