hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone IT ¬ 11 aprilie 2009

Free Zone IT ¬ 11 aprilie 2009

calendar_month 11 Apr 2009, 11:37
Free Zone IT revine in forta cu subiecte foarte atractive. Puteti urmari reactiile unui laptop la testele de anduranta sau puteti afla tips & tricks-uri despre utilizarea telefoanelor mobile.
[PLAYLIST]

Astazi Ionut ne povesteste despre piata televizoarelor. Merita sa iti cumperiu un LCD, o plasma sau sa pariezi pe clasicul CRT? Care sunt particularitatile fiecraruia, preturile si de ce trebuie tinut cont la achizitionarea fiecaruia.

La Hardware, vom prezenta astazi cel mai usor notebook din categoria celor ultra-rezistente (Panasonic ToughBook CF-F8), pentru a vedea daca intr-adevar afirmatiile producatorului sunt corecte, adica vom vedea ce se intampla daca va pica de la inaltime, daca va rezista la apa si daca intr-adevar carcasa o sa reziste la o greutate corespunzatoare (este construita dintr-un aliaj de magneziu).

Televiziunile online pot deveni o alternativa pentru televiziunile clasice? Aflam de la Razvan cat de dezvoltata este oferta de pe internet in domeniu. Tot de la el aflam si care este oferta televiziunilor online autohtone.

La Telefoane Mobile, incepem un serial cu tips&tricks-uri despre telefoanele mobile. Pentru emisiunea de astazi, Cosmina a pregatit cateva tips&tricks-uri despre telefoanele mobile Nokia: cum sa afli informatii unice despre telefonul tau, cum poti folosi telefonul pentru a detecta punctele radar, ce este bluejacking, cum deschizi masina cu cheia blocata in interior cu ajutorul mobilului etc. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?