hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone Games - X-Men Origins: Wolverine The Game

Free Zone Games - X-Men Origins: Wolverine The Game

calendar_month 16 Mai 2009, 11:27
In aceasta editie Free Zone Games, afli de la Florin Vladescu si Mike Stegaru daca noul joc de actiune in care ghearele din adamantium ale lui Wolverine sunt arma cea mai de temut este un hit sau doar un alt joc mediocru.
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

X-Men Origins: WolverineThe Game (vezi imagini din joc in galeria articolului) vine in completarea filmului omonim, care a fost piratat cu mult timp inainte de premiera oficiala de pe 1 mai 2009 (citeste mai multe pe HIT.ro). Jocul promite sa le ofere gamerilor posibilitatea de a retrai evenimentele din film si de a descoperi adevarul despre trecutul tragic al lui Wolverine.

Jucatorii au la dispozitie teribilele gheare din adamantium ale lui Wolverine, cu care pot face combinatii de atacuri si lovituri brutale, totul in secvente extrem de rapide. Nu lipsesc nici salturile incredibile (abilitatea Lunge), iar ranile suferite in lupta se vindeca in timp real, multumita abilitatii speciale a lui Wolverine de a se regenera.

X-Men Origins: Wolverine - The Game, produs de Raven Software, a devenit disponibil in variante PC, PlayStation 2, PLAYSTATION 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Wii si DS.
Sursa: HIT.ro 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?