hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone Games - Wolfenstein

Free Zone Games - Wolfenstein

calendar_month 05 Sep 2009, 17:51
Intr-un 2009 destul de sarac pana acum in lansari importante, Wolfenstein promite sa aduca un suflu proaspat in genul FPS. Daca reuseste sau nu, aflati din aceasta noua editie Free Zone Games. Carmen Ivanov si Mike Stegaru trebuie de aceasta data sa duca discutia fara Florin (plecat in concediu pe insule exotice), insa nu fara a realiza o noua rubrica Free Zone Games - User Spot, multumita materialelor trimise de voi, userii HIT.ro.
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

In Wolfenstein, id Software si Raven Software deschid un nou capitol in saga inceputa in 1992 cu Wolfenstein 3D (despre care puteti afla detalii in editia Free Zone Games din 23 februarie 2009). Noul Wolfenstein aduce din nou in atentie obsesia nazistilor pentru ocult. Jocul promite sa ofere dinamism, o poveste cu elemente SF si o experienta de joc demna de numele noului shooter. In aceasta editie, aflati daca producatorii au respectat aceste promisiuni sau au produs doar un FPS de duzina.

Nu uitati: pentru a participa cu materiale la User Spot (bug-uri, ciudatenii din jocuri), trebuie doar sa fiti utilizator inregistat HIT.ro si sa trimiteti materialele la FreeZone_Games@HIT.ro.
Va asteptam si pe forumul HIT.ro, in sectiunile HIT.TV/Free Zone Games si Jocuri.
Sursa: HIT.ro 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?