hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone Games - The Sims 3 / Terminator Salvation

Free Zone Games - The Sims 3 / Terminator Salvation

calendar_month 15 Iun 2009, 12:12
Din studioul HIT.ro, Florin Vladescu si Mike Stegaru analizeaza de aceasta data DOUA jocuri care spera sa domine topurile vanzarilor: The Sims 3 si Terminator Salvation.
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

The Sims 3 este continuarea uneia dintre cele mai de succes serii de jocuri (daca nu chiar cea mai de succes) din istorie. Cu peste 100 de milioane de exemplare vandute, seria Sims (formata din jocuri-baza + zeci de expansion pack-uri) a devenit produsul principal al Electronic Arts. The Sims 3 isi doreste sa duca seria pe noi culmi... gameristice pe partea de grafica, realism si diversitate.

Pe de alta parte, Terminator Salvation The Game este jocul creat pentru a insoti lansarea filmului omonim. Daca X-Men Origins: Wolverine The Game a demonstrat ca se poate realiza un joc de calitate si chiar mai bun decat filmul, ramane de vazut daca Terminator Salvation The Game reuseste aceasta performanta. Afla din aceasta editie Free Zone Games daca Terminator Salvation ofera grafica buna, lupte spectaculoase, momente tensionate si este un joc care merita atentie, sau este doar un alt movie tie-in care se lasa purtat pe umerii faimoasei francize Terminator.
Sursa: HIT.ro 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?