hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone Games - Prototype

Free Zone Games - Prototype

calendar_month 27 Iun 2009, 12:08
Prototype, noul joc de actiune super eroica, face subiectul analizei detaliate pe care Florin Vladescu si Mike Stegaru au realizat-o pentru userii HIT.ro in aceasta noua editie Free Zone Games.
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.
NOU: adresa de e-mail FreeZone_Games@HIT.ro.
Vreti sa apareti si voi la Free Zone Games?
Iata ce trebuie sa faceti:
1. Intregistrati-va ca user pe HIT.ro.
1. Cautati pe net sau faceti poze si filmulete haioase/ciudate/sarite de pe fix/trasnite/memorabile/cu bug-uri urate (capete prin usi, masini fara roti, porti fara plasa, stiti voi...) din orice joc video ales de voi (indiferent care, pentru ce platforma si cat de vechi/nou este jocul).
2. Trimiteti-le la FreeZone_Games@HIT.ro, insotite de numele vostru de user HIT.ro.
3. Florin si Mike le vor selecta pe cele mai reusite, care vor aparea apoi in urmatoarea emisiune Free Zone Games, fiecare material insotit de numele userului HIT.ro al celui care l-a trimis.
4. Materialele vor fi numerotate invers, de la X la 1, in functie de gradul de "funny"/absurditate.
Atat pentru acum. Va invitam sa urmariti Free Zone Games - Prototype.

Prototype este un titlu important al unui 2009 destul de sarac in lansari importante, in special pentru PC. Dupa cum ne-au scris si unii useri HIT.ro in comentarii, Prototype este un subiect necesar la Free Zone Games. Anuntat in 2007, noul joc de actiune, publicat de Activision, este o noua incercare de a oferi ceva nou fanilor jocurilor cu super eroi. Alex Mercer, personajul principal, este cu siguranta un erou neconventional, cu puteri neconventionale, care lupta pentru a-si redobandi amintirile si pentru a afla teribilul adevar din spatele conspiratiei care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

Afla tot ce trebuie sa stii despre Prototype in aceasta editie Free Zone Games.
Sursa: HIT.ro 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?