hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone Games - Plants vs. Zombies

Free Zone Games - Plants vs. Zombies

calendar_month 21 Iul 2009, 11:33
Plants vs Zombies este poate cea mai mare surpriza oferita de industria jocurilor in 2009. "Joculetul simpatic" este luat la bani marunti de Carmen Ivanov, Florin Vladescu si Mike Stegaru, in studioul HIT TV. Veti afla ca avem de-a face cu un joc mult mai complex decat ar parea.
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

Plants vs Zombies s-a bucurat de atentia intregii prese de specialitate si a obtinut note excelente, fiind unul dintre cele mai bine cotate jocuri PC din 2009. Pe scurt, jucatorul are la dispozitie o intreaga armata de plante de gradina, cu ajutorul carora trebuie sa lupte impotriva invaziei aparent de nestavilit a sute, mii, zeci de mii de zombie de toate formele si marimile imaginabile. Afla totul despre Plants vs Zombies din aceasta editie Free Zone Games.
Nu in ultimul rand, noua rubrica Free Zone Games - User Spot debuteaza cu materiale trimise de userii HIT.ro al caror nume il veti afla la finalul acestei editii.
Nu uitati adresa de e-mail a emisiunii: FreeZone_Games@HIT.ro, unde asteptam materialele voastre pentru rubrica User Spot, precum si comentarii si sugestii.
Sursa: HIT.ro 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?