hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone Games - Empire Total War

Free Zone Games - Empire Total War

calendar_month 21 Mar 2009, 00:32
Empire: Total War este jocul prezentat in aceasta saptamana la Free Zone Games. Carmen Ivanov, Florin Vladescu si Catalin Fartaes s-au reunit in studio pentru a discuta despre cel mai nou joc din seria Total Warde la SEGA.
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

Vezi cerintele de sistem Empire: Total War in acest articol de pe HIT.ro.
Empire: Total War este un joc epic de strategie produs de The Creative Assembly (parintii seriei Total War) si distribuit de Sega, si combina jocul pe ture pentru construirea imperiului pe o imensa harta de campanie, cu bataliile impresionante, 3D, in timp real, duse pe uscat si pe mare. In Empire: Total War ai in grija soarta unei natiuni, iar scopul final este sa o transformi in cea mai mare putere a secolului al 18-lea de pe intregul glob.

Vei avea la dispozitie forte militare temute si admirate. Îti vei largi granitele prin cuceriri, dar si prin diplomatie. Vei cuceri colonii de peste oceane si vei crea rute comerciale profitabile, iar acasa vei cerceta noi tehnologii care iti vor propulsa puterea militara. Vei fi liderul unei natiuni care va imbratisa ideile iluministe si care va defini lumea in termenii unei noi civilizatii.

Cel mai important element nou introdus, din punctul de vedere al jucatorilor pasionati de Total War, este lupta navala. Daca vei folosi tehnicile si tactica pe care le-ai adoptat ca general, vei fi infrant ca amiral! Pana si un lucru aparent simplu, cum este miscarea navelor, poate fi dificil de stapanit – nu uita ca navele trag pe „flancuri” si nu in directia in care se deplaseaza. Controlul unitatilor navale prezinta deosebiri subtile fata de cel cu care te-ai obisnuit pana acum in seria Total War si vei fi rasplatit din plin (macar prin strigatele disperate ale inamicilor infranti) pentru timpul scurt necesar pentru a te familiariza cu aceste noi modalitati de control.
Sursa: Hit.ro 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?