hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone Games - BattleAge: 100% romanesc, premii la User Spot

Free Zone Games - BattleAge: 100% romanesc, premii la User Spot

calendar_month 20 Sep 2009, 14:15
Iata ca si romanii fac jocuri video. In aceasta editie speciala Free Zone Games, Carmen si Florin stau de vorba cu Valentin Butnaru, PR Manager la Geclab, companie 100% romaneasca, in studiourile careia se afla in productie un nou joc online: BattleAge.
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

IMPORTANT: rubrica Free Zone Games - USER SPOT va oferi, incepand de astazi, premii pentru cele mai bune imagini si filme trimise de voi, utilizatorii HIT.ro. Castigatorul editiei de astazi este anuntat in emisiune si va primi un joc original pentru PC Mini Ninjas, insotit de o statueta.
BattleAge este un MMORTS (Massively Multiplayer Online Real Time Strategy) cu perspectiva izometrica si tematica medievala, creat de studioul romanesc Geclab. Jocul este in productie, iar o varianta beta este asteptata pana la sfarsitul lui 2009. Valentin Butnaru a oferit in exclusivitate pentru Free Zone Games informatii despre lumea si economia jocului, precum si despre gameplay.

Nu uitati: pentru a participa la realizarea rubricii Free Zone Games - USER SPOT, trimiteti imagini si filme haioase sau cu bug-uri ciudate din jocuri la adresa FreeZone_Games@HIT.ro. Cinci (5) dintre materialele trimise vor fi selectate pentru aparitie in urmatoarea editie Free Zone Games, jurizate de membrii echipei noastre, iar castigatorul (locul 1) va primi un premiu. Utilizatorul respectiv NU mai pot castiga un premiu decat peste doua editii Free Zone Games. In cazul in care, in editia imediat urmatoare, ultimul castigator ajunge din nou pe locul intai in urma jurizarii, premiul ii va reveni automat utilizatorului de pe locul al doilea.

Va asteptam si pe forumul HIT.ro, in sectiunile HIT.TV/Free Zone Games si Jocuri. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?