Filmele lunii iunie la Warner TV
3/34950
calendar_month 07 Iun 2023, 11:10

Warner TV dedica serile de joi din luna iunie filmelor ce prezinta dezastre acvatice, de la atacuri ale unor rechini neobisnuit de inteligenti la valuri ucigase si creaturi uimitoare.

Lungmetrajele incluse in slotul „Furia apelor”, prezentat de la ora 21:00, ii au in rolurile principale pe Samuel L. Jackson, Stellan Skarsgård, Richard Dreyfuss, Kurt Russell si Dwayne Johnson, s-au bucurat de succes, au fost recompensate cu multe premii si nominalizate la Oscar.

    „Deep Blue Sea/ Rechinii ucigasi” (1999) va fi difuzat pe 8 iunie.

Filmul regizat de Renny Harlin spune povestea unei echipe de specialisti de pe cea mai avansata platforma de cercetare din lume care cauta leacul pentru Alzheimer facand teste pe rechini. Cursa pentru dezvoltarea pastilei miraculoase devine una plina de suspans si tragica, dupa ce, ca efect secundar al testelor, rechinii sunt mult mai inteligenti si se razbuna. Din distributie fac parte Thomas Jane, Saffron Burrows, Samuel L. Jackson si Stellan Skarsgård.

„Poseidon/ Poseidon” (2006) va intra in slot pe 15 iunie.

Filmul regizorului Wolfgang Petersen, cu actorii Richard Dreyfuss, Kurt Russell, Josh Lucas si Emmy Rossum in distributie, a primit o nominalizare la Oscar pentru efecte vizuale. In ajunul Anului Nou, pachebotul de lux Poseidon se rastoarna dupa ce este lovit de un val urias. Supravietuitorii sunt nevoiti sa lupte pentru viata lor in incercarea de a scapa de pe nava care se scufunda. 

„San Andreas/ Dezastrul din San Andreas” (2015) va putea fi urmarit la Warner TV pe 22 iunie.

Lungmetrajul este regizat de Brad Peyton, cu Dwayne Johnson, Carla Gugino si Paul Giamatti in distributie. In urma unui cutremur cu magnitudine 9 in California, un pilot de elicopter de cautare-salvare si sotia lui instrainata fac impreuna o calatorie periculoasa din Los Angeles pana in San Francisco pentru a-si salva unica fiica. Insa dupa cutremurul urias se formeaza un tsunami care distruge totul in cale. Misiunea lor pare a fi imposibila.

„DeepStar Six/ DeepStar Six” (1989)  este inclus in program pe 29 iunie.

Regizorul Sean S. Cunningham, cu ajutorul actorilor Greg Evigan, Nancy Everhard si Taurean Blacque, spune povestea unei echipe din Marina care este stationata la o baza temporara pe fundul oceanului. Militarii trebuie sa instaleze rachete nucleare pe fundul oceanului si descopera o imensa pestera ce adaposteste o creatura preistorica uriasa si periculoasa.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?