Filme alese in august la Warner TV
3/35077
calendar_month 13 Iul 2023, 11:40

Warner TV a programat pentru serile de miercuri din luna august productii clasice moderne care se inscriu genurilor drama, comedie biografica si thriller SF, multipremiate, aclamate de critici si de public.

Lungmetrajele „Misiuni periculoase/ The Hurt Locker”, „Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street” si „Dincolo de limite/ Limitless”, care beneficiaza de semnaturi si distributii impresionante, vor fi difuzate miercurea de la ora 21:00.

„Misiuni periculoase/ The Hurt Locker” (2008) a fost recompensat cu sase trofee Oscar, inclusiv pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun film si cea mai buna regie, Kathryn Bigelow devenind prima femeie premiata de Academia americana de film la aceasta categorie.

Filmul, programat pe 2 august, ii are in distributie pe Jeremy Renner, Anthony Mackie, Guy Pearce si Ralph Finnes. In timpul razboiului din Irak, un sergent recent repartizat la o echipa de genisti din armata americana ajunge in dezacord cu colegii lui de echipa din cauza modului sau nonconformist de a-si face treaba. 

„Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street” (2013), regizat de Martin Scorsese, va fi difuzat pe 9 august. 

Comedia biografica ce il are in rol principal pe Leonardo DiCaprio este bazata pe povestea adevarata a lui Jordan Belfort, de la ascensiunea lui ca agent de bursa care duce o viata de lux pana la declinul care a implicat infractiuni si guvernul federal.

Din distributia filmului nominalizat la cinci categorii ale premiilor Oscar fac parte si Jonah Hill, Margot Robbie si Matthew McConaughey. 

Thrillerul SF „Dincolo de limite/ Limitless” (2011), regizat de Neil Burger, este inclus in programul Warner TV pe 16 august. 

Bradley Cooper conduce o distributie din care fac parte Anna Friel, Robert De Niro, Abbie Cornish si Andrew Howard. 

O pastila misterioasa care ii permite celui care o ia sa acceseze 100% din capacitatile creierului sau il transforma pe un scriitor aflat in dificultate intr-un vrajitor al finantelor, dar il introduce si intr-o lume noua, cu multe pericole.