Duminica se vor afla castigatorii celui de-al doilea sezon de la Casa iubirii de pe Kanal D
3/35879
calendar_month 10 Ian 2024, 18:08


Premiul va fi de 75.000 de lei de fiecare, pentru o fata si un baiat

“Casa iubirii”, un show urmarit de multi telespectatori la Kanal D, isi va desemna castigatorii in Marea Finala ce va putea fi urmarita duminica aceasta, 14 ianuarie, de la 16:00 si de la 19:00.

Vor intra in cursa finala patru fete si patru baieti, insa doar doi concurenti, un baiat si o fata, vor fi alesi in urma votului fanilor, devenind astfel castigatorii celui de-al doilea sezon al emisiunii.

“CASA IUBIRII e mai mult decat un show, e emotie pura, iar duminica vom ajunge la apogeul ei, pentru ca e ziua in care vom afla cine sunt cei doi concurenti care v-au impresionat, care au fost cei mai iubiti de catre public. Desigur, vor fi doar doi castigatori, o fata si un baiat, dar consider ca toti concurentii au castigat ceva, o experienta foarte frumoasa, pe care nu o vor uita niciodata, o bucata de viata pe care si-au trait-o autentic, cu generozitate, sub ochii publicului. Va multumim ca ne-ati fost alaturi si va invitam sa o faceti in continuare”, a spus Andreea Mantea.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii, din 15 ianuarie

Cel de-al treilea sezon al emisiunii va fi difuzat incepand de luni, 15 ianuarie, ziua in care telespectatorii ii vor cunoaste pe noii concurenti intrati in “Casa iubirii”. Reality show-ul va fi difuzat ca si pana acum, de luni pana vineri de la 10:00 si 16:30, si sambata si duminica, de la 16:00 si 19:00.

sursa foto: kanald.roSondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?