Discovery lanseaza o noua emisiune de survival - Supravietuire: Singur sau in echipa?
3/35245
calendar_month 15 Sep 2023, 15:53


Ce se intampla atunci cand straini din toate mediile sociale se aduna pentru a convietui si a munci pe mare? 9 oameni, 21 de zile, un experiment in larg. Fiecare dintre ei din medii diferite, cu diferite credinte. Ajung in Panama pentru a-si testa abilitatea de a colabora, intr-un experiment social care le va da sansa de a castiga o avere. Vor duce diferentele dintre ei la conflicte sau la succes? Discovery lanseaza Supravietuire: Singur sau in echipa? (Survive the Raft), un experiment social de noua episoade. Va putea fi urmarit incepand de duminica, 17 septembrie, de la ora 22:00.

Emisiunea a fost inspirata de studiul comportamental realizat in 1973 de antropologul mexican Santiago Genovés, care a vrut sa stie daca oameni din culturi si medii diverse pot lasa deoparte diferentele si pot lucra impreuna, in timpul unei calatorii de 101 zile pe Acali. Acum, cincizeci de ani mai tarziu, Discovery duce lucrarea revolutionara un pas mai departe, cu o noua abordare a misiunii originale. Prezentata de Nate Boyer, Bereta Verde a armatei Statelor Unite, jucator de fotbal american si actor, productia va avea premiera pe 17 septembrie de la 22:00 pe Discovery Channel.

Filmata in apropiere de Insulele Perlelor din Panama, emisiunea Supravietuire: Singur sau in echipa? urmareste noua concurenti care pleaca pe Acali II timp de 21 de zile, pentru a testa daca interesele personale vor sabota sansa echipei de a castiga o avere impreuna. Miza este mare: cu fiecare misiune reusita, echipa castiga bani pentru un pot comun, care va fi impartit in mod egal de catre cei care ajung la final. In fiecare saptamana, participantii trebuie sa indeplineasca provocari fizice si intelectuale menite sa perturbe si sa divizeze grupul. La finalul fiecarui episod, echipajul de pe Acali II are optiunea de a continua ca grup sau de a schimba unul dintre ei cu un nou participant.

Va cantari binele grupului mai mult decat binele personal? Vom afla de duminica, 17 septembrie de la 22:00, numai la Discovery!