DIGI Romania lanseaza serviciul complet SkyShowtime care include cele doua canale liniare premium disponibil tuturor abonatilor de televiziune digitala
3/36561
calendar_month 25 Apr 2024, 15:30


SkyShowtime anunta primul parteneriat in Europa Centrala si de Est cu DIGI Romania

Incepand de azi DIGI - unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania, va introduce intregul pachet de servicii SkyShowtime in grila sa de programe si va distribui canalele liniare premium SkyShowtime 1 HD (pozitia 110) si SkyShowtime 2 HD (pozitia 111) tuturor clientilor care beneficiaza de serviciul TV digital. Parteneriatul cu DIGI Romania reprezinta un punct de referinta pentru Europa Centrala si de Est, marcand prima colaborare B2B derulata de SkyShowtime in aceasta regiune.

In cadrul unei campanii speciale de lansare, DIGI va oferi acces fara costuri suplimentare la portofoliul complet SkyShowtime pentru abonatii care detin serviciul de televiziune digitala, pentru o perioada limitata de timp, pana la data de 15 iulie 2024. Dupa incheierea promotiei, clientii DIGI se vor putea abona la serviciul SkyShowtime si vor putea alege dintr-o gama de pachete avantajoase, oferta care va fi anuntata in lunile urmatoare.

Abonatii serviciului TV digital vor avea acces cu autentificare la intregul continut SkyShowtime, inclusiv la cele mai recente lansari cinematografice de succes de la celebrele studiouri de film Paramount Pictures si Universal Studios. In plus, vor putea viziona titluri importante ale serialelor exclusive de pe platforma, precum toate episoadele hitului global Yellowstone si spin-off-urile sale 1883 si 1923, alaturi de o selectie in continua actualizare a serialelor originale SkyShowtime. 

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: "Inca de la inceput, SkyShowtime s-a concentrat pe construirea de parteneriate cu principalii furnizori de televiziune din pietele unde activam. Iar acum, la un an de la lansarea in Romania, suntem extrem de mandri sa intram in acest nou parteneriat cu DIGI, extinzand acoperirea si disponibilitatea SkyShowtime la peste doua milioane de clienti."

"Pe masura ce peisajul media continua sa evolueze, obiectivul nostru ramane neschimbat – acela de a asigura clientilor nostri acces la un continut extins si diversificat. Pentru DIGI, furnizarea unui serviciu de inalta calitate implica investitii in tehnologie de varf si incheierea unor parteneriate cheie, asa cum este cel cu SkyShowtime, pentru a permite oferirea unei experiente de divertisment imbunatatita. Ne bucuram sa anuntam semnarea acordului de difuzare a canalelor SkyShowtime in grila noastra TV din Romania, prin care ducem mai departe misiunea asumata de companie, de a ajunge in casele milioanelor de utilizatori cu o multitudine de programe captivante”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al DIGI Communications N.V.

Hristina Georgieva, Chief Business Officer pentru SkyShowtime, a declarat: "Acesta este primul nostru parteneriat in Europa Centrala si de Est si suntem extrem de mandri sa ne alaturam echipei DIGI si platformei lor de succes. Suntem incantati sa sustinem oferta DIGI cu portofoliul SkyShowtime de divertisment premium si sa oferim optiuni suplimentare si mai multor utilizatori din Romania."

Gabor Harsanyi, Manager General Regional pentru Europa Centrala si de Est la SkyShowtime, a declarat: "Lansarea acestui parteneriat alaturi de DIGI este un moment urias pentru SkyShowtime si comunitatea din Romania. Suntem incantati sa oferim mai multe optiuni si modalitati de a accesa continutul SkyShowtime si asteptam cu nerabdare sa dezvoltam acest parteneriat."SkyShowtime gazduieste aproximativ 50% din box office-ul de la Hollywood. Printre filmele disponibile in prezent in serviciu, se numara: Cocaine Bear, Fast X, Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie, Smile, Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, The Perfect Escape si The Super Mario Bros.Movie. 

Clientii DIGI vor putea viziona, de asemenea, seriale originale SkyShowtime cum ar fi Poker Face, The Curse, Veronika precum si viitorul The Tattooist of Auschwitz, cu actorul Harvey Keitel in rol principal. Telespectatorii se vor bucura de spectacole globale exclusive, inclusiv noul hit Lawmen: Bass Reeves sau de seriile Special Ops: Lioness, cu Zoe Saldana si Nicole Kidman, Halo, Star Trek: Discovery, Ted si Tulsa King, cu Sylvester Stallone. Mai mult, grila de programe SkyShowtime va cuprinde titlurile preferate ale cinefililor si seriale de colectie precum Dexter, Frasier, The Office, Ray Donovan si multe altele.

Abonatii DIGI care dispun de pachetul TV digital vor beneficia de acces neintrerupt atat la cele doua canale liniare premium SkyShowtime 1 HD si SkyShowtime 2 HD, cat si la serviciul de streaming SkyShowtime, fara costuri suplimentare, pe toata durata campaniei promotionale valabile in perioada 25 aprilie 2024-15 iulie 2024. Pentru a obtine acces la serviciul de streaming Skyshowtime, utilizatorii se vor autentifica in contul de client DIGI si vor urma pasii necesari pentru a se genera voucherul promotional.