Cum a influentat pandemia modul in care oamenii tradeaza? TLC aduce pe 1 august un nou sezon Iubiri infidele
3/35144
calendar_month 28 Iul 2023, 10:58


Marti, 1 august de la ora 20:30, TLC lanseaza un nou sezon al serialului de scripted-reality Iubiri infidele (Alta Infedelta), care vorbeste despre tradari si fatadele infinite ale iubirii infidele. TLC este disponibil si poate fi cautat in grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

In acest nou sezon, formatul se adapteaza noului stil de viata al protagonistilor, din timpul in care distantarea sociala le caracteriza toate zilele.

Emisiunea Iubiri infidele, produsa de Stand by Me pentru Discovery Italia, este un decalog modern despre noile modalitati de tradare, iar povestile raspund unui context comun: "Exista iubiri care dureaza pentru totdeauna si pasiuni carora nimic nu le poate sta in cale".

Fiecare episod spune cate o poveste din trei puncte de vedere: cel al indragostitului, cel al tradatorului si cel al persoanei tradate. Fiecare dintre povesti este adevarata, dar a fost adusa pe ecran prin reconstituiri si interviuri cu actori care spun povestea la persoana intai. In noile episoade, povestile includ lumea retelelor de socializare. Tradatorii in serie, care folosesc compulsiv telefoanele mobile, tabletele si diverse aplicatii, pun la grea incercare gelozia protagonistilor. Intr-un crescendo de indicii si emotii descoperim ce simt cei doi parteneri: gelozie, amaraciune si dorinta de razbunare.

Cum fac fata cuplurile infidelitatii conjugale? Se hotarasc sa o ia de la capat, lasand trecutul deoparte, sau pun capat si se intorc in lumea intalnirilor? Convingatoare si curioase, pasionale si bizare, romantice sau dramatice, tragice sau ironice, povestile sunt partial plasate in perioada de izolare, cand nevoia de evadare era foarte puternica.

Noul sezon Iubiri infidele va fi la TLC incepand de marti, 1 august, la ora 20:30.