Cu ce noutati ne asteapta HBO Max in martie 2024
calendar_month 29 Feb 2024, 11:38


In martie, HBO Max este locul in care ai tot continutul de care ai nevoie! Pe langa miile de ore de continut de calitate, prima luna de primavara iti aduce extra 20 de filme, 8 seriale, 2 documentare, 3 titluri pentru cei mici si multe altele pe HBO Max.

Filme

Martie este luna florilor si a bomboanelor de ciocolata, asa ca HBO Max sarbatoreste pe masura, cu „Wonka” si „Charlie si fabrica de ciocolata”! „Wonka” a avut la finalul anului premiera in cinema, iar acum va fi disponibil in exclusivitate pe HBO Max de pe 8 martie. Bazat pe personajul extraordinar din centrul cartii „Charlie and the Chocolate Factory”, cea mai emblematica lucrare a lui Roald Dahl, filmul spune povestea miraculoasa a modului in care cel mai mare inventator, magician si ciocolatier din lume a devenit indragitul Willy Wonka pe care-l stim azi.

Tot pe 8 martie aflam pe HBO Max cum „Aristotel si Dante descopera secretele Universului“, un film despre prietenia dintre doi adolescenti singuratici mexicano-americani din El Paso, 1987, care exploreaza o relatie noua, neobisnuita, si drumul dificil spre autodescoperire.

In productia romaneasca „Tigru“, care va fi pe HBO Max pe 22 martie, o cunoastem pe Vera, un medic veterinar la o gradina zoologica dintr-un mica localitate, care are o cadere nervoasa si provoaca eliberarea unui tigru.

Printre celelalte filme care vor veni pe HBO Max in martie se afla: „1.000 post Terra” („After Earth”), „Confort nordic” („Northern Comfort”), „Dunkirk”, „Inceputul” („Inception”), „Interstellar: Calatorind prin univers” („Interstellar”), „Tenet”, „Prestigiul” („The Prestige”), „Striga-ma pe numele tau” („Call me by your name”), „Intalnire de gradul trei” („Close Encounters of the Third Kind”), „Godzilla” (1998), „Hellboy” (2004), „Ultimul Vermeer” („The Last Vermeer”) sau „Crime la indigo” (“Copycat”).

Seriale

Kate Winslet devine cancelara Elena Vernham in „Regimul” („The Regime”)! Avand-o in rolul principal pe castigatoarea premiilor Oscar® si Emmy®, aceasta miniserie politica in sase episoade, plina de umor negru, spune povestea unui an petrecut intre zidurile palatului unui regim autoritar modern, in timp ce acesta incepe sa se destrame. Lidera a unei natiuni fictive din „Europa de Mijloc”, cancelara Elena Vernham (Kate Winslet) nu a mai parasit palatul de ceva vreme... si a devenit din ce in ce mai paranoica si instabila. Elena, care jeleste moartea tatalui sau si se confrunta cu un parteneriat politic cu S.U.A., gaseste un confident neobisnuit in Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), un soldat instabil, implicat recent intr-un protest violent. „Regimul” va fi pe HBO Max pe 4 martie.

Pe 14 martie, HBO Max mai aduce un nou serial: „Fetele din autocar” („The Girls on the Bus”). Inspirat de un capitol din bestsellerul „Chasing Hillary”, scris de fostul corespondent New York Times Amy Chozick, serialul este o drama cu elemente comice despre patru jurnaliste care urmaresc o serie de candidati prezidentiali plini de defecte, in timp ce gasesc prietenie, iubire si scandal. Actiunea serialului se va concentra pe vietile si relatiile acestor jurnaliste.Si nu e totul. HBO Max mai aduce sezonul 2 din „Royal Crackers” pe 1 martie (un fost conglomerat de gustari, condus in mare parte de familia Hornsby si care acum incearca sa supravietuiasca. Cu patriarhul familiei imobilizat, ei vor face orice pentru a avea din nou o afacere de succes.); pe 14 martie este timpul pentru „Un nou inceput” („Found”) (Gabi Mosley si echipa ei de gestionare a situatiilor de criza se asigura ca cineva se ocupa mereu de oamenii disparuti si dati uitarii.); primul sezon din „Casa Grande” pe 27 martie (serialul exploreaza adevarul dramatic si tulburator legat de atractia imigrantilor pentru America. Ce sunt dispusi sa indure pentru visul american?).

Documentare

Pe 1 martie, HBO Max aduce „Pianoforte” un documentar inedit din Polonia. Din 160 de participanti, doar 10 vor ajunge in finala Concursului International de Pian Chopin. Documentarul „Pianoforte” prezinta un grup eclectic de muzicieni tineri din intreaga lume care s-au pregatit de mici pentru aceasta oportunitate unica in viata.

Pe 6 martie se intampla „O revolutie pe panza” („A Revolution on Canvas”) pe HBO Max. Documentarul analizeaza misterul disparitiei a peste 100 de tablouri ale artistului iranian modern Nickzad Nodjoumi.

Pentru copii

„Ninjago: Ascensiunea dragonilor” („Ninjago: Dragons Rising”) vine pe HBO Max pe .... martie. Dupa ce un cataclism le-a schimbat lumea, Ninja vechi si noi trebuie sa lucreze impreuna sa salveze toate regatele de raufacatori avizi dupa putere.

Tot in martie, HBO Max aduce si „Dl. Peabody si Sherman” si sezonul 5 din „Craig si dumbrava”.