Cine urmeaza sa transmita Formula 1, in Romania, in urmatorii 3 ani
calendar_month 23 Feb 2024, 15:45


Dupa ce in anii trecuti am vazut Formula 1 la Digi Sport sau Prima Sport, iata ca o alta televiziune de marca preia transmisia exclusiva a "Marelui Circ".

Conform anuntului facut de Antena 1, prima cursa va fi in weekendul viitor - Marele Premiu al Bahrainului, sambata, 2 martie, ora 17:00, pe Antena 1 si AntenaPLAY.

Antrenamentele de pe 29 februarie si 1 martie pot fi urmarite integral pe AntenaPLAY, iar etapa de calificare va fi difuzata pe 1 martie, ora 18:00, pe Antena Stars si AntenaPLAY.

Toate etapele competitiei – antrenamente, calificari, curse si continutul suplimentar din jurul Formulei 1 vor fi disponibile integral in AntenaPLAY.

Lupta pentru titlul mondial se anunta extrem de stransa in sezonul 2024, cu Max Verstappen favorit sa obtina al patrulea titlu mondial consecutiv, dupa victoriile spectaculoase din 2021, 2022 si 2023 .

Olandezul de la Red Bull Racing va lupta cu pilotii Ferrari, Charles Leclerc si Carlos Sainz, dar si cu Lewis Hamilton, (detinatorul recordului de titluri mondiale - 7, la egalitate cu Michael Schumacher), care spera sa obtina un ultim titlu mondial cu Mercedes inainte sa se mute la Ferrari din 2025.