Charlton Heston, Tom Cruise si Chris Hemsworth vin in octombrie la Warner TV
3/35238
calendar_month 14 Sep 2023, 15:10

Patru lungmetraje de actiune si horror, filme din anii 1950 si 2010 cu protagonisti precum Charlton Heston, Tom Cruise, Danny Trejo si Chris Hemsworth, vor avea premiera in luna octombrie la postul Warner TV.

Drama de aventuri „Ben-Hur” (1959), regizata de William Wyler si recompensata cu unsprezece trofee Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film si cea mai buna regie, va fi difuzata pe 8 octombrie, de la ora 14:00.

Charlton Heston, un print evreu tradat si trimis in sclavie de un prieten roman in Ierusalimul secolului I, isi recapata libertatea si se intoarce pentru a se razbuna.

Din distributie mai fac parte Jack Hawkins, Stephen Boyd, Haya Harareet si Hugh Griffith. 

    Thrillerul de actiune „Jack Reacher/ Jack Reacher. Un glont la tinta” (2012), semnat de Christopher McQuarrie, va intra in programul Warner TV pe 21 octombrie, la ora 24:00.

    Un anchetator de la Omucideri cerceteaza un caz in care este implicat un lunetist militar antrenat, considerat responsabil de un atac armat in masa.

    Tom Cruise este Reacher, fost politist militar, un anchetator stralucit, dar si generator de probleme, care revine dupa doi ani pentru a investiga cazul, despre care sustine ca este o inscenare. 

    Distributia este completata de Rosamund Pike, Richard Jenkins, Werner Herzog si David Oyelowo.

    Un alt film de actiune care va avea premiera la Warner TV in octombrie este „Machete/ Macete” (2010), semnat de Ethan Maniquis si Robert Rodriguez.

Dupa ce a fost pacalit, tradat de cel care l-a angajat sa asasineze un senator texan, un fost agent federal se razbuna pe fostul sau sef.
   
Danny Trejo este protagonist, iar din distributia filmului ce poate fi urmarit pe 25 octombrie, de la ora 22:50, fac parte Michelle Rodriguez, Robert De Niro, Jessica Alba, Don Johnson si Lindsay Lohan.

    Filmul cu accente horror „Cabin In The Woods/ Cabana din padure” (2011), regizat de Drew Goddard, va putea fi vizionat in ultima zi a lunii octombrie, de la ora 21:10.

    Cinci prieteni merg pentru o scurta vacanta la o cabana izolata, unde au parte de experiente terifiante. Impreuna, ei trebuie sa descopere adevarul despre cabana din padure.

    Distributia este alcatuita din Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Fran Kranz, Jesse Williams si Richard Jenkins.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?