BARBIE vine pe HBO Max pe 15 decembrie!
3/35660
calendar_month 05 Dec 2023, 12:05


Filmul BARBIE (Warner Bros. Pictures) ajunge pe HBO Max pe 15 decembrie! BARBIE a debutat in cinematografe pe 21 iulie si a doborat recorduri, fiind lansarea globala cu cele mai mari incasari din istoria de 100 de ani a studioului.

Incepand cu 15 decembrie, HBO Max aduce lumea BARBIE in fiecare casa, televizor, telefon sau tableta!

Sa traiesti in Barbieland inseamna sa fii o fiinta perfecta intr-un loc perfect. Asta daca nu cumva ai o criza existentiala totala. Sau daca esti un Ken.De la scenarista si regizoarea nominalizata la Oscar Greta Gerwig (Little Women, Lady Bird), BARBIE ii are in rolurile principale pe Margot Robbie (Bombshell, I, Tonya, Promising Young Woman si Saltburn) si Ryan Gosling (La La Land, Blade Runner 2049) in rolul lui Barbie si Ken, alaturi de America Ferrera (Superstore, How to Train Your Dragon), Kate McKinnon (Bombshell, Saturday Night Live), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World, Juno), Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War), Issa Rae (Insecure - HBO), Rhea Perlman (I'll See You in My Dreams, Matilda) si Will Ferrell (Anchorman, Talladega Nights).

Filmul ii mai are in distributie pe Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya, cantareata si compozitoarea Dua Lipa, castigatoare a unui premiu GRAMMY®, si Helen Mirren, laureata a unui premiu Oscar®.

Coloana sonora a filmului BARBIE a fost, de asemenea, nominalizata la 11 premii GRAMMY® la sapte categorii, patru dintre cele cinci titluri nominalizate la categoria "Cel mai bun cantec scris pentru media vizuala" aparand pe coloana sonora oficiala a filmului.

BARBIE este regizat de Greta Gerwig, dupa un scenariu de Gerwig si nominalizat la Oscar Noah Baumbach (Marriage Story, The Squid and the Whale), bazat pe Barbie de la Mattel. Produs de David Heyman, nominalizat la Oscar (Marriage Story, Gravity), Margot Robbie (I, Tonya, Promising Young Woman si Saltburn), Tom Ackerley (I, Tonya, Promising Young Woman si Saltburn) si Robbie Brenner. Producator executiv: Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich si Cate Adams.

Filmul BARBIE va fi disponibil pe HBO Max de pe 15 decembrie.