Afla care au fost cele mai vizionate productii la Netflix pe mapamond, in prima saptamana a anului 2024!
calendar_month 11 Ian 2024, 14:20


Iata ce s-a vazut cel mai mult la Netflix in prima saptamana a anului 2024:

Noua poveste epica de supravietuire, foarte apreciata, Society of the Snow (Spania), a regizorului JA Bayona, care relateaza povestea adevarata a prabusirii avionului din Andes din 1972, a fost cea mai vizionata productie. Filmul este selectia de tara a Spaniei pentru Premiile Academiei 2024® si detine in prezent un scor de 90% de critici pentru Rotten Tomatoes, cu recenzii din intreaga lume. 

Utilizatorii Netflix au mai urmarit de asemenea cea mai noua adaptare de thriller politist a lui Harlan Coben, Fool Me Once (Marea Britanie), stand-up Dave Chappelle: The Dreamer si drama pentru adolescenti My Life With the Walter Boys. Continutul nou intrat in aceasta saptamana a inclus serialele documentare de sanatate si bunastare, You Are What You Eat: A Twin Experiment si drama de actiune apreciata de critici - The Brothers Sun, cu Michelle Yeoh.

Berlin (Spania), serialul spin-off Money Heist a fost foarte urmarit, iar partea 1 din Money Heist (Spania) a revenit pe lista, de asemenea serialul de comedie romantica The Manny (Mexic), in timp ce serialul de groaza monstru Gyeongseong Creature (Coreea) a avut 3,4 milioane de vizualizari. 

Iata ce continut a mai fost vizionat in Netflix: Pókemon Concierge (Japonia, adaptarea manga live-action Yu Yu Hakusho (Japonia), Lupin: Part 3 (Franta). Toate cele trei parti ale lui Lupin sunt acum pe lista cu "Cele mai populare". Au fost urmarite comedia Thank You, I'm Sorry (Suedia), filmul fantastic A Vampire in the Family (Brazilia) si noul thriller de actiune The Abandoned (Taiwan). 

The Equalizer 3, cu Denzel Washington si Dakota Fanning in rolurile principale, fantezia epica stiintifico-fantastica a lui Zack Snyder, Rebel Moon – Part One: A Child of Fire au ajuns in Top 10 in 88 de tari. Thrillerul apocaliptic "Lasa lumea in urma" a ramas in top si el, dar si comedia animata a lui Adam Sandler - Leo.