hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Abonatii platformei SkyShowtime au primit marele anunt

Abonatii platformei SkyShowtime au primit marele anunt

calendar_month 28 Feb 2024, 14:05


Abonatii platformei SkyShowtime au inceput sa primeasca emailurile de notificare cu lansarea unui nou tip de abonament "Standard cu reclame".

Astfel ca abonamentul SkyShowtime de pana acum isi modifica numele in "Standard Plus" incepand cu data de 23 aprilie 2024.

In urma acestor schimbari pretul abonamentului lunar Standard Plus va creste.

Incepand cu prima data de facturare programata in sau dupa 23 aprilie 2024, abonamentul lunar va trece la noua structura de preturi si va creste dupa cum urmeaza:

Abonamentul SkyShowtime Standard cu reclame va costa 3,99 de euro, atat cat este si in prezent cel fara reclame. Acest abonament va fi disponibil din 23 aprilie. Standard cu reclame, pe un an, va fi 30,99 de euro. 
 
Abonamentul SkyShowtime Plus, fara reclame, se va scumpi de la 3,99 de euro, la 5,99 de euro, tot din 23 aprilie. Standard Plus pe un an va fi 46,99 de euro.  

Ce se intampla cu Abonamentul lunar Jumatate de pret pe viata

Actual: 1,99 € pe luna
Incepand cu 23 aprilie 2024: 2,99 € pe luna

SkyShowtime devine primul mare serviciu de streaming care aduce in Romania varianta de abonament cu reclame, o optiune testata si de Netflix sau Disney+ in mai multe tari. 

Iata mai jos notificarea trimisa abonatilor care aveau Abonamentul lunar Jumatate de pret pe viata:

"Schimbăm tipurile de abonamente


Stimate abonat,

Va suntem recunoscatori pentru ca ati fost printre primii abonati care au ales oferta Jumatate de pret pe viata. Abonatii speciali ca dvs. ne inspira sa oferim in continuare cea mai buna experienta de divertisment posibila. Va asiguram ca sunteti o parte esentiala a comunitatii SkyShowtime.

Incepand cu data de 23 aprilie 2024, abonamentul dvs. SkyShowtime actual va purta numele Standard Plus. De asemenea, vom lansa un nou tip de abonament la serviciile noastre, Standard cu reclame.

Daca doriti sa vizionati in continuare titlurile SkyShowtime fara reclame si fara intreruperi*, nu trebuie sa faceti nimic: oferta Jumatate de pret pe viata va fi onorata in continuare. Abonamentul actual va trece automat la noul nume Standard Plus in data de 23 aprilie 2024, iar platile se vor incasa automat prin modalitatea de plata actuala.

Scopul nostru a fost intotdeauna sa oferim o experienta premium la un pret avantajos. In acest context, oferim din ce in ce mai mult continut de calitate superioara prin platforma noastra, inclusiv mai multe filme de mare succes, direct din cinematografe, dar si mai multe seriale noi si exclusive. De asemenea, oferim o lista din ce in ce mai mare de titluri SkyShowtime Originals, inclusiv locale.

In urma acestor schimbari pretul abonamentului dvs. lunar Standard Plus va creste.

Incepand cu prima data de facturare programata in sau dupa 23 aprilie 2024, abonamentul dvs. lunar va trece la noua structura de preturi si va creste dupa cum urmeaza:

Abonamentul lunar Jumatate de pret pe viata
Curent: 1,99 € pe luna
Incepand cu 23 aprilie 2024: 2,99 € pe luna

Daca abonamentul dvs. expira inainte de 23 aprilie 2024, aceste schimbari nu va vor afecta.

Daca nu sunteti de acord cu aceste schimbari, puteti sa va anulati abonamentul SkyShowtime accesand pagina Cont si dezactivand reinnoirea automata, inainte ca schimbarile sa intre in vigoare.

Actualizarile documentelor Conditii de utilizare si Declaratie de confidentialitatCautam mereu sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta optima. Ca atare, am dorit sa va informam si despre faptul ca actualizam documentele Conditii de utilizare si Declaratia de confidentialitate. Mai jos am inclus un rezumat al schimbarilor, dar va incurajam sa cititi intregul text actualizat al documentelor Conditii de utilizare si Declaratie de confidentialitate.

Versiunea actualizata a Conditiilor de utilizare va intra in vigoare in data de 23 aprilie 2024. Nu aveti nicio obligatie sa luati vreo masura, dar utilizarea serviciilor noastre dupa aceasta data reprezinta acceptarea de catre dvs. a Conditiilor de utilizare actualizati. Daca nu sunteti de acord cu aceste schimbari, puteti sa va anulati abonamentul SkyShowtime accesand pagina Cont si dezactivand reinnoirea automata.

Versiunea actualizata a Declaratiei de confidentialitate va intra in vigoare in data de 28 februarie 2024. Stim cat de importanta este confidentialitatea pentru dvs. De aceea, vrem sa ne asiguram ca aveti toate informatiile despre modul in care utilizam datele cu caracter personal pe care ni le incredintati.

Suntem mereu gata sa va ajutam. Daca aveti intrebari, accesati Centrul de ajutor pentru informatii suplimentare.

Va multumim pentru ca ati ales SkyShowtime. Asteptam cu nerabdare sa va oferim divertisment in continuare, cu cele mai bune productii hollywoodiene si locale, de la marci emblematice, precum Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios si Peacock, precum si cu serialele SkyShowtime Original.

Detalii despre actualizarea Conditii de utilizare

Este vorba despre:
Formulari suplimentare care descriu mai detaliat tipurile de continut pe care le oferim.
Formulari suplimentare care prezinta lansarea de noi tipuri de abonamente si posibilitatea de a trece la un alt plan tarifar.
Clarificarea modului in care tipurile noastre de abonamente includ reclame (sponsorizari si plasari de produse) si/sau trailere promotionale SkyShowtime. De asemenea, am specificat clar ca este interzisa orice tentativa de a impiedica afisarea reclamelor (inclusiv utilizarea tehnologiilor de blocare a reclamelor).
Clarificarea conditiilor referitori la abonamentele incheiate prin terte parti.
Clarificari despre conditiile in care va puteti folosi contul in comun cu utilizatorii acceptati din casa dvs.
Detalii despre modul si momentul in care este posibil sa schimbam conditii si preturile in viitor.
Eliminarea sau simplificarea exprimarilor si a sectiunilor repetate, ca Conditii sa fie in continuare transparenti, clari si usor de parcurs.

Detalii despre actualizarea Declaratiei de confidentialitate

Este vorba despre:
Reproiectarea Declaratiei de confidentialitate pentru a pune accentul pe dvs. si pe maniera in care activitatile noastre de prelucrare se leaga de dvs. si de modul in care ne utilizati serviciile.
Formulari si explicatii simplificate pentru ca modul in care SkyShowtime va gestioneaza datele sa fie mai transparent. De asemenea, am facut Declaratia mai clara si mai usor de inteles pentru clientii nostri importanti.
Informatii suplimentare specifice despre optiunile, functiile si functionalitatile abonamentelor actualizate.
Mai multe detalii despre drepturile si optiunile pe care le aveti, pentru ca stim ca sunt importante pentru dvs. Am specificat care sunt acestea, cum le puteti impune si prin ce metode ne puteti contacta pentru a va asigura ca beneficiati de asistenta de care aveti nevoie.

*Poate include trailere promotionale despre filme si seriale SkyShowtime."

 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?