Top 5 instrumente LinkedIn pentru a-ti dezvolta afacerea in 2023
8/8379
calendar_month 12 Ian 2023, 12:25

Una dintre cele mai mari diferente dintre LinkedIn si alte platforme sociale este confidentialitatea sporita a datelor. Spre deosebire de Facebook, pe LinkedIn nu poti trimite mesaje persoanelor care nu fac parte din reteaua ta si nici nu este la fel de usor sa aduni vizualizari de profil. Totodata, este mai dificil sa iti dezvolti reteaua si sa iti cresti conexiunile fara a cunoaste persoanele potrivite.
In timp ce confidentialitatea ingreuneaza marketingul digital, LinkedIn este o platforma grozava pentru vanzarile sociale. Oamenii tind sa fie mai interesati de viata profesionala si nu obisnuiesc sa posteze aici fotografii personale din vacante sau detalii ale vietii de familie.
Acest articol se concentreaza pe instrumentele LinkedIn utile in vanzarile sociale si este recomandat agentiilor specializate pe servicii de creare site web de prezentare interesate de maximizarea capacitatii de a vinde intr-o retea mai bine orientata catre clienti. Iata care sunt cele mai bune instrumente LinkedIn pentru a-ti dezvolta afacerea in 2023.
LinkedIn Sales Navigator
Este vorba despre un pachet Premium destinat profesionistilor in vanzari care iti ofera o cota de credite InMail, posibilitatea de a debloca informatiile complete despre profilurile blocate si optiunea de interfata cu un software CRM. De asemenea, este un instrument care te va ajuta sa gasesti potentiali clienti si sa ii stochezi in datele tale de contact pentru a discuta cu ei ulterior. Te va ajuta sa construiesti conexiuni prin identificarea membrilor echipei care sunt conectati la un potential client.
Sales Navigator pentru Gmail
In cazul in care ai un cont Gmail pentru afaceri, poti lua in considerare pluginul Sales Navigator pentru Gmail care iti permite sa vezi informatiile despre contactele sociale si potentialii clienti proveniti din LinkedIn. Este un instrument care iti furnizeaza informatii despre comportamentul de contact si iti permite sa iti imbunatatesti modul de abordare a celor cu care esti conectat.
Expandi
Este un instrument care functioneaza cu chatul LinkedIn si te poate ajuta sa iti cresti lista de contacte, automatizeaza raspunsurile prin mesaje personalizate si ajuta la gestionarea campaniilor. Este compatibil cu abonamentele premium LinkedIn si ofera ca bonus suplimentar, posibilitatea de a utiliza analizele si a monitoriza campania.
Dux-Soup
Daca vrei un instrument care sa interactioneze automat cu reteaua ta LinkedIn in timp ce tu cauti si vizitezi poteniali cumparatori, ar trebui sa iei in considerare Dux-Soup care seamana destul de mult cu eLink. Cauta in mod automat pe LinkedIn profilurile persoanelor care ar putea fi interesate de serviciile sau produsele tale si, prin notificari de genul “ai fost vizitat” de la LinkedIn, incurajeaza tinta sa iti viziteze profilul si sa se conecteze cu tine.
Pe langa aceasta functie, Dux-Soup trimite salutari automate si te va ajuta sa postezi diverse lucruri pe profilul tau.
Alfred
Este un instrument care te va ajuta sa automatizezi, sa simplifici si sa imbunatatesti utilizarea LinkedIn, gasirea de conexiuni si conectarea cu alti utilizatori. Este unic prin faptul ca faciliteaza construirea de mesaje personalizate care sa fie trimise automat in functie de raspunsurile persoanelor contactate.
Totodata, Alfred este un instrument de optimizare de marketing util pentru strategia de continut si afisarea si promovarea eficienta a marcii si a campaniilor pe mai multe platforme de socializare. Este conceput pentru a lucra cu LinkedIn, Twitter si e-mailul tau.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?