Parteneriat tech intre Reddit si OpenAI
3/36707
calendar_month 17 Mai 2024, 17:30


Reddit si OpenAI au anuntat recent un parteneriat pentru a beneficia atat comunitatile de utilizatori Reddit, cat si OpenAI in mai multe moduri:

OpenAI va aduce continut Reddit in ChatGPT si produse noi, ajutand utilizatorii sa descopere si sa interactioneze cu comunitatile Reddit. Pentru a face acest lucru, OpenAI va accesa API-ul Reddit Data, care ofera continut unic, structurat si in timp real de la Reddit. Acest lucru va permite instrumentelor AI ale OpenAI sa inteleaga si sa prezinte mai bine continutul Reddit, in special pe subiecte recente.

Acest parteneriat va permite, de asemenea, Reddit sa aduca noi functii bazate pe inteligenta artificiala pentru redditori si mod-uri. Reddit se va baza pe platforma OpenAI de modele AI pentru a-si aduce viziunea puternica la viata.

In cele din urma, OpenAI va deveni partener de publicitate Reddit.

„Suntem incantati sa colaboram cu Reddit pentru a imbunatati ChatGPT cu informatii oportune si relevante si pentru a explora posibilitatile de a imbogati experienta Reddit cu functii bazate pe inteligenta artificiala.”
- Brad Lightcap, COO OpenAI

„Reddit a devenit una dintre cele mai mari arhive deschise de pe internet de conversatii umane autentice, relevante si mereu actualizate despre orice si orice. Includerea acestuia in ChatGPT ne sustine credinta intr-un internet conectat, ii ajuta pe oameni sa gaseasca mai mult din ceea ce cauta si ii ajuta pe noi audiente sa gaseasca comunitate pe Reddit.”
- Steve Huffman, co-fondator si CEO Reddit

Reddit considera ca confidentialitatea este un drept si, in conformitate cu aceasta credinta, Reddit si-a publicat recent Politica privind continutul public pentru a oferi comunitatilor, dezvoltatorilor si cercetatorilor o mai buna intelegere a modului in care Reddit gandeste accesul la continutul public si protectia care ar trebui sa existe pentru utilizatori. .

Acest parteneriat este in concordanta cu alte aranjamente de continut si nu modifica Termenii Reddit Data API sau Termenii pentru dezvoltatori, care afirma ca continutul accesat prin Data API al Reddit nu poate fi utilizat in scopuri comerciale fara aprobarea Reddit. Accesul la API ramane gratuit pentru utilizare necomerciala sub pragul publicat.