Lena Situations se alatura familiei Tommy Hilfiger incepand din iunie 2024
3/36925
calendar_month 19 Iun 2024, 11:48


Tommy Hilfiger ii ureaza bun venit lui Lena Situations, icon social media franco-algerian, in familia tommy pentru vara 2024 

Tommy Hilfiger are placerea de a anunta ca iconul social media franco-algerian, Lena Situations, se alatura familiei Tommy incepand din iunie 2024. In calitate de gazda a unuia dintre cele mai populare podcasturi din Franta si creatoare de top, parteneriatul evidentiaza angajamentul Tommy Hilfiger de a aduce impreuna moda si divertismentul, continuand mostenirea brandului de a celebra cultura pop la nivel mondial.

„Tommy este iconic, istoric si clasic, dar cu un twist – brandul este despre exprimarea de sine si pentru asta sunt aici,” a spus Lena Situations. „De-a lungul anilor, l-am vazut jucandu-se cu siluete, designuri, modele, tesaturi si multe altele, ramanand fidel radacinilor sale americane. Piesele din colectia acestui sezon devin elemente de baza pentru mine, si pur si simplu le ador!”

„Este o adevarata placere sa o primim pe Lena in familia Tommy Hilfiger!” a spus Tommy Hilfiger. „Lena este o creatoare vibranta si impresionanta, cunoscuta pentru stilul sau incredibil si viitorul sau promitator. Admir cu adevarat modul in care se exprima, fie pe canalele sale de social media, fie prin podcastul ei. Ea intruchipeaza un optimism constant, la fel ca brandul nostru, si suntem incantati sa o avem alaturi de noi.”

Lena s-a alaturat recent brandului pentru o escapada de vara VIP in Mykonos, Grecia, pentru a sarbatori deschiderea primului magazin TOMMY HILFIGER de pe insula. In aceasta calatorie, Lena si oaspetii s-au bucurat de o intalnire exclusiva cu Tommy Hilfiger, au experimentat magia insulei Mykonos si au definit standardele pentru lista perfecta de bagaje de vara. Lena va avea, de asemenea, aparitii personale la evenimentele viitoare TOMMY HILFIGER, si va prezenta brandul pe canalele sale de social media si va avea diverse interactiuni cu presa. 

Tommy Hilfiger are o lunga istorie de colaborare cu persoane emblematice inspiratoare din cultura pop, precum colaborarile actuale cu Kendall Jenner si Sofia Richie Grainge. Lena se alatura acestei liste in crestere de pionieri creativi care au colaborat cu brandul si au rupt conventiile prin activari de parteneriat inovatoare.
 
Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind hashtag-urile #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.  Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?