Facebook si-a revizuit conditiile de utilizare
6/6655
calendar_month 16 Mar 2015, 15:35

Facebook si-a revizuit conditiile de utilizare si ofera publicului mai multe informatii despre ce tip de materiale sunt interzise spre publicare pe aceasta retea de socializare, conform unui material prezentat de BBC, citat de Agerpres.
In noua forma, conditiile de utilizare includ o sectiune distincta privind "organizatiile periculoase" si ofera mai multe detalii cu privire la tipul de nuditate care poate face parte din materialele postate. Compania americana sustine ca prin noile reglementari conditiile de utilizare ale serviciilor Facebook sunt mai clare.

Conform datelor oficiale oferite de companie, aproximativ 1,4 miliarde de oameni se conecteaza la contul de Facebook cel putin o data pe luna.
Monika Bicket, responsabilul Facebook pentru politica de continut, a precizat ca aceasta revizuire este menita sa elimine confuziile cu privire la excluderea anumitor materiale si mentinerea altora, chiar daca au fost formulate cereri de scoatere din partea unor utilizatori. De asemenea, Facebook ii indeamna pe utilizatori sa continue sa raporteze postarile care par a incalca regulile de utilizare.
Cititi in continuare despre "Facebook si-a revizuit conditiile de utilizare" pe AGERPRES.ROSondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?