Binance lanseaza reteaua sociala Binance Square, o evolutie a Binance Feed ce include continut generat de utilizatori
3/35353
calendar_month 13 Oct 2023, 11:15


Utilizatorii din multiple piete pot accesa de acum suita completa de functii din Binance Square, inclusiv crearea si monetizarea continutului generat de utilizatori, prin simpla inregistrare a unui cont Binance


Binance, cel mai important ecosistem blockchain si furnizor de infrastructura pentru criptomonede din lume, anunta astazi ca produsul sau Binance Feed devine reteaua sociala Binance Square. Decizia vine ca urmare a evolutiei platformei de la un simplu agregator de continut la o platforma sociala vibranta, ce se axeaza pe continutul generat de utilizatori, ca element cheie.

Odata cu functia de continut generat de utilizatori, adaugata recent, membrii Binance din cele mai multe piete pot, de acum, sa creeze propriul continut si sa participe activ la discutiile comunitatii pe platforma.

In plus, Binance Square a introdus recent si functii unice de monetizare, de care se pot bucura atat utilizatorii, cat si creatorii. Exista o optiune de tip pentru a recompensa creatorii pentru contributiile lor de continut, stimulente pentru utilizatori prin intermediul cutiilor criptografice, precum si un program de comision de afiliere. Mai multe functii de monetizare si imbunatatiri ale produselor sunt planificate pentru lansare in viitorul apropiat, deoarece Binance Square se angajeaza sa construiasca o platforma sociala robusta, orientata spre viitor.

Changpeng Zhao (CZ), CEO si fondator al Binance, a declarat: „Binance Square inseamna construirea unei platforme sociale orientate catre comunitate, iar anuntul de astazi este un pas in directia buna. Am construit o platforma accesibila si incluziva pentru partajarea de cunostinte in spatiul Web3 si cripto, si suntem entuziasmati sa avem mai multi oameni alaturi de noi. Multi dintre noi, inclusiv eu, suntem deja pe platforma, pentru a ne angaja in unele dintre cele mai importante discutii din Web3”.

Binance Square gazduieste subiecte de tendinta din ecosistemul cripto si Web3, cu peste 30.000 de hashtag-uri folosite pana in prezent. De asemenea, a acumulat peste 10 milioane de utilizatori activi, lunar, pe versiunile sale web si in aplicatie, in decurs de un an.

Liderii de opinie, organizatiile media, influencer-ii, proiectele, dezvoltatorii si alti entuziasti ai criptomonedei se pot reuni pe Binance Square pentru a se angaja in mod semnificativ in cele mai recente stiri, tendinte si probleme. Exista peste 170 de parteneri media, 11.500 de lideri de opinie cheie si 90 de proiecte pe platforma incepand cu 30 septembrie 2023, urmand sa se alature si mai multe voci, dupa aceasta extindere.

„Am crezut intotdeauna ca tehnologia blockchain poate ajuta la imbunatatirea platformelor sociale. Binance Square este un exemplu timpuriu, dar promitator, al acestui lucru. Acesta este doar inceputul a ceea ce pot aduce platformele sociale bazate pe blockchain oamenilor si creatorilor, si se poate face mai mult pentru a gasi solutii la probleme precum spam-ul, fraudele si autentificarea. Scopul nostru la Binance este sa continuam sa inovam si sa gasim modalitati semnificative de a aduce la viata mai multe cazuri de utilizare benefice pentru blockchain si cripto”, a adaugat CZ.