Binance castiga premiul de cea mai buna platforma de criptomonede la Crypto Expo Europe Bucuresti
3/36290
calendar_month 05 Mar 2024, 14:30


Binance, liderul global in furnizarea de solutii de infrastructura pentru piata blockchain si criptomonedelor, a castigat pentru al doilea an consecutiv premiul de cea mai buna platforma de criptomonede la Crypto Expo Europe, evenimentul de referinta pentru Web3 si piata criptomonedelor ce s-a desfasurat intre 3-4 martie 2024.

Evenimentul a fost dedicat progresului pieței de blockchain și criptomonede în Europa.

În cadrul evenimentului, Binance a organizat și un workshop prezentat de Michela Silvestri, responsabilă cu Dezvoltarea Afacerilor Instituționale în echipa Binance.

Această sesiune educativă a oferit participanților cunoștințe valoroase și aplicabile despre industria blockchain și cripto, cuprinzând teme precum analiza pieței, strategii de investiții, și securitatea în domeniu.

În plus, Ilie (Elijah) Puscas, Country Manager pentru România la Binance, a contribuit la diverse paneluri în cadrul conferinței, accentuând ideea că Binance pune accentul în România pe educația financiară, care include și educația crypto.

Acesta a prezentat noul proiect lansat de Binance România în luna decembrie - Școala Crypto, un proiect educațional în cadrul Binance Academy la care deja s-au alăturat ca parteneri și Universitatea din Oradea, asociația InfoCons și organizația @Romania.

“La Binance, recunoaștem potențialul imens și vitalitatea pieței cripto din România. Angajamentul nostru față de educația financiară, în special în domeniul criptomonedelor, a fost întotdeauna unul dintre pilonii cheie ai strategiei noastre.

Pe măsură ce ne concentrăm mereu mai mult asupra României, ne propunem să echipăm fiecare utilizator cu bagajul de cunoștințe și instrumente necesare pentru a naviga în spațiul cripto în continuă evoluție. Promovăm astfel un ecosistem blockchain puternic și incluziv în România”, declară Ilie Pușcaș, Country Manager pentru România, Binance.