Vei avea nevoie de mai mult decat o consola pentru a te juca din mers
3/36931
calendar_month 19 Iun 2024, 17:46


Jucatorii din întreaga lume au facut o pasiune pentru jocurile pe mobil. Foarte multe persoane nu-si pot imagina o vacanta fara consola lor Nintendo Switch, pe care o apreciaza datorita formatului sau hibrid. Alte dispozitive, cum ar fi Steam Deck sau SUS Legion Go, le ofera jucatorilor capacitatea de a accesa de oriunde întreaga lor biblioteca de jocuri de pe PC. Ca urmare a dezvoltarii semnificative a telefoanelor mobile, foarte multe titluri noi sunt lansate si pe aceasta platforma. Pentru jucatori nu conteaza daca joaca în casa sau afara. Singurul lucru important pentru ei este sa aiba acces la biblioteca fara a fi necesar sa stearga sau sa descarce unele dintre titlurile lor preferate. Cardurile de memorie rapide care ofera mult spatiu de stocare pot fi utile în aceasta situatie.
 
Spatiul pe disc oferit de consolele mobile este foarte mic pentru ca jucatorii sa poata accesa oricand toate jocurile lor preferate. Versiunea deluxe a Steam Deck ofera mai putin de jumatate de terabyte (versiunea OLED ofera un spatiu de stocare de pana la 1 TB), în timp ce Nintendo Switch ofera doar 32 GB. Cel mai mare avantaj al memoriei interne este viteza. Chiar si producatorii sfatuiesc utilizatorii sa instaleze pe aceasta jocurile care necesita cele mai multe resurse. Totusi, aceasta va stoca doar cateva titluri. Îti recomandam sa investesti într-un card de memorie suplimentar.
 
Una dintre cele mai bune alegeri pentru gaming este cardul microSD Samsung Pro Ultimate. Ofera viteze de citire care pot ajunge pana la 200 MB/s si este disponibil în diferite variante, cu diferite optiuni pentru spatiul de stocare. Oricine poate gasi un astfel de card care sa corespunda nevoilor sale. În cazul în care cauti un card destinat jocurilor, îti recomandam sa alegi unul cu un spatiu de stocare de 512 GB ce pot fi folositi pentru jocuri si alte fisiere.
 
Chiar daca vitezele de citire ale cardurilor de memorie moderne garanteaza o durata scurta a ecranelor de încarcare, este important sa retinem ca acest producator coreean a anuntat anul acesta doua modele noi: Samsung microSD Express. Acestea vor oferi viteze de citire care pot ajunge pana la 800 MB/s. Sunt mai rapide decat orice SSD-uri SATA, care pot ajunge doar pana la 560 MB/s. Asta înseamna de patru ori mai mult decat cardurile UHS-1 traditionale, care pot atinge viteze doar de pana la 200 MB/s.
 
Cardurile Samsung reprezinta o alegere excelenta pentru persoanele carora le place sa joace pe tableta sau pe telefonul mobil jocuri care ocupa mult spatiu. Adesea, aceste dispozitive trebuie sa faca fata celor mai extreme conditii. Majoritatea utilizatorilor si-au scapat pe jos dispozitivele sau au varsat apa pe ele cel putin o data. Toate cardurile mentionate mai sus sunt rezistente la socuri si la apa. Daca doresti sa reduci sarcinile memoriei interne, acestea reprezinta cea mai buna solutie. Trebuie doar sa instalezi jocurile pe acestea, ca sa nu te deranjeze atunci cand creezi amintiri, facand fotografii sau realizand clipuri video.
 
Înainte de a pleca, nu uita sa-ti pregatesti biblioteca mobila, atat pe telefon, cat si pe consola. Astfel, vei putea juca titlurile preferate chiar daca pierzi conexiunea la internet. Vei putea sa te relaxezi si sa vizitezi locuri noi atat în lumea reala, cat si în cea virtuala.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?