Turneul League of Legends pe care il asteptai
3/36175
calendar_month 19 Feb 2024, 13:20


Samsung a dat startul unui nou turneu international dedicat jucatorilor League of Legends. Cupa de iarna powered by Samsung Odyssey isi propune sa incurajeze comunitati din diferite locuri ale lumii sa incerce unul dintre cele mai populare jocuri din lume, oferind oportunitatea unei competitii la nivel inalt in gamingul profesionist. Valoarea premiilor oferite in turneu este de 6000 de euro.

Competitia internationala

Turneul este deschis jucatorilor din 18 tari europene, inclusiv Polonia, Grecia, Romania, Bulgaria, Republica Ceha, Slovacia, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Macedonia, Albania, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru si Ucraina. Acest lucru il va transforma intr-o arena de competitie internationala la cel mai inalt nivel. Este o oportunitate excelenta pentru jucatori de a-si testa abilitatile impotriva adversarilor din diferite regiuni, promovand in acelasi timp unitatea si comunitatea in cadrul comunitatii League of Legends.

Ambasadorii turneului sunt Nervarien, Kubon, Eastahh si Alois_NL, care isi vor aduce pasiunea si dedicarea in comunitate si vor incuraja participarea la competitie. Meciurile selectate pot fi vizionate si pe canalele lor.Inscrierile la turneu au inceput pe 12 februarie si vor continua pana pe 12 martie.

Programul calificarilor deschise:


•    Calificarea #1 - 21-23.02
•    Calificarea #2 - 27-29.02
•    Calificarea #3 - 05-07.03
•    Calificare #4 - 12-14.03

Pe masura ce turneul progreseaza in faza grupelor, programata pentru 19-22 martie, 16 echipe vor concura in 4 grupe, primele patru echipe din fiecare calificare luptandu-se intr-un format cu dubla eliminare pentru a avansa in faza eliminatorie.

Meciurile din semifinale sunt planificate pentru 27 martie si se vor juca intr-un format Best of 3. Marea finala va avea loc pe 28 martie, in uma careia se va stabili echipa castigatoare.

Meci de spectacol

Competitia va incepe cu un showmatch intre echipele ambasador. Echipa lui Kubon si Nervarien se va confrunta cu echipa lui Alois si Eastahh. In plus fata de jocul standard 5v5 Summoners Rift, spectatorii vor asista la dueluri 2v2 si 1v1 pe Howling Abyss cu provocari suplimentare. Evenimentul va fi difuzat pe canalele creatorilor pe 20 februarie, la ora 18:00 CET.

Noua era a jocurilor OLED

Parteneriatul Samsung adauga o noua dimensiune turneului, oferind participantilor sansa de a descoperi monitoare de gaming de inalta calitate. Samsung Odyssey OLED G9 este un monitor unic de gaming de 49 inci, cu o curba 1800R pentru imersiune completa, o rata de reimprospatare de 240Hz si un timp de raspuns de doar 0,03ms. Ecranul ofera efecte vizuale uimitoare, experienta captivanta si viteza electrizanta. Inima Odyssey OLED G9 este revolutionarul procesor Neo Quantum Pro, care analizeaza si optimizeaza fiecare cadru de pe ecranul OLED pentru o calitate maxima a display-ului.

Informatii detaliate despre turneu pot fi gasite pe site-ul oficial: https://wintercup.online/. 

Mai multe despre monitorul OLED G9 Odyssey gasiti pe samsung.com/ro.