Sute de echipe din toata tara concureaza la Esports Kings, cel mai mare circuit de esports organizat vreodata in Romania
3/35036
calendar_month 29 Iun 2023, 10:40

Turneul cu premii de 15.000 de euro continua in Constanta, Braila, Timisoara si Sibiu iar jucatorii se pot inscrie in competitie pe www.esportskings.ro 

Esports Kings, turneul de esports pentru jucatori casual, gazduit in 7 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, a debutat in Bucuresti la Promenada Mall si in Ploiesti la Ploiesti Shopping City. Peste 117 echipe s-au inscris in competitiile de CS:GO si League of Legends pentru dreptul de a accede in marea finala ce va avea loc pe 16 iulie la Bucuresti. 

Sute de oameni s-au strans sa urmareasca echipele de esports favorite la competitiile din Bucuresti si Ploiesti. Echipele castigatoare ale celor doua competitii, Pacalicii (CS:GO) si RhaeXis (LoL) in Bucuresti si RoAgents (CS:GO) si Soul Smugglers (LoL) in Ploiesti, sunt calificate pentru marea finala de la Mega Mall din Bucuresti.

Circuitul continua in Braila si Constanta, la Mall Braila, pe 29 iunie si la City Park Constanta, pe 1 iulie. Jucatorii si publicul se vor putea intalni cu unii din cei mai iubiti streameri de gaming din Romania precum Jaxi, imoGen, iSilent, zaSami, Ketaminol si Andreas.

Doar pentru aceste doua evenimente s-au inscris peste 120 de echipe, jucatorii putand sa se inscrie in continuare pe www.esportskings.ro. 

“Mall-urile se indreapta din ce in ce mai mult spre a fi si centre de entertaiment importante si nu doar unele comerciale, iar cum gaming-ul a devenit un important mod de entertaiment, era firesc sa lansam acest trend in Romania, si anume ca mall-urile sa fie hub-uri ale iubitorilor de jocuri video si esports. Acest circuit nu este singular, iar noi, cei de la NEPI Rockcastle, luam in considerare repetarea in fiecare an si nu doar in Romania, ci si in centrele comerciale pe care le avem in alte tari”, a declarat Roxana Baias, Group Head of Marketing in cadrul NEPI Rockcastle.

Turneul va continua in luna iulie la Shopping City Timisoara si Promenada Sibiu iar finala va avea loc in Mega Mall Bucuresti pe datele de 15 si 16 iulie.  Astfel, acest turneu este cel mai important realizat vreodata in Romania, adunand echipe din toate colturile tarii.

Esports Kings este un eveniment al NEPI Rockcastle si este organizat de Daescu Bortun Olteanu si Nexus Gaming.