Samsung, partener principal al zonei de gaming din cadrul East European Comic Con 2024
3/36496
calendar_month 19 Apr 2024, 13:10


Samsung Good Game Arena va reuni timp de 3 zile cei mai importanti gameri si streameri profesionisti 

Intre 19 si 21 aprilie, pasionatii de gaming si nu numai sunt invitati la standul Samsung, in cadrul East European Comic Con 2024, organizat la Romexpo. 

In calitate de partener principal al zonei de gaming din cadrul acestei editii al celui mai important eveniment din Europa de Est dedicat fanilor benzilor desenate, animatiilor,  dar si jocurilor video, Samsung va reuni in cele trei zile de Comic Con unii dintre cei mai cunoscuti gameri si streameri profesionisti.

La Samsung Good Game Arena, vizitatorii vor putea sa si testeze cele mai noi tehnologii ale brandului, de la functiile AI (precum Circle to Search, Photo Assist sau Chat Assist) ale telefoanelor din seria Galaxy S24, prezente si pe tabletele premium din seria Galaxy Tab S9, la performanta monitoarelor Odyssey Neo, Odyssey OLED, Odyssey Ark, dar si la calitatea imaginii, viteza de miscare, jocuri fara lag prezente pe televizoarele Neo QLED si OLED. 

Ambasadorii de brand Samsung isi vor astepta fanii la stand sa descopere impreuna cele mai noi tehnologii Samsung prin sesiuni de gaming cu jocuri populare precum FIFA, PUBG, Fortnite sau League of Legends.

Programul de la Samsung Good Game Arena:

Vineri, 19 aprilie

•    intre 17:00 – 19:00 – sesiuni de League of Legends cu Bogdan Teches

Sambata, 20 aprilie

•    12:00 – 14:00 – sesiuni de Fortnite cu Reddysh
•    14:00 – 16:00 – sesiuni de PUBG cu Tedereu
•    16:00 – 18:00 – sesiuni de FIFA, Genshin Impact si alte jocuri cu Jaxi si Alexa TV

Duminica, 21 aprilie

•    11:00 – 13:00 – sesiuni de FIFA cu Ovidiu Patrascu (Ovvy)
•    13:00 – 15:00 – sesiuni de Stumble Guys si alte jocuri cu Theo Zeciu
•    15:00 – 17:00 – sesiuni de Brawl Stars si Minecraft cu iSilent
•    17:00 – 19:00 – sesiuni de Minecraft cu zaSami

Samsung participa an de an la Comic Con, sustinand pasionatii de gaming prin proiectele sale si tehnologiile de varf ale brandului. Concepute pentru a oferi cele mai bune experiente de gaming, produsele Samsung asigura caracteristici precum rate de reimprospatare ridicate, performanta excelenta, durata lunga de viata a bateriei, dar si functii AI menite sa sutina creativitatea si pasiunile utilizatorilor.

Prezenta brandului la Comic Con se aliniaza cu platforma locala Play On with Samsung, care cuprinde diverse actiuni ale brandului in zona de gaming, dar si cu strategia globala Samsung de a oferi consumatorilor produse special concepute pentru cea mai buna experienta de gaming sub umbrela #EmbraceYourGame.