Samsung colaboreaza cu Netflix pentru a da viata universului Squid Game
3/35833
calendar_month 21 Dec 2023, 17:15


"Squid Game: The Trials” aduce jocul interactiv la noi culmi cu televizoarele inteligente Samsung si smartphone-urile Galaxy

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat astazi ca a devenit partener oficial pentru viitoarea experienta pop-up imersiva a Netflix, „Squid Game: The Trials.

Avand la baza tehnologia de ultima ora Samsung , experienta captivanta a culturii pop aduce una dintre cele mai captivante si interactive forme de joc cu cele mai recente televizoare inteligente si smartphone-uri Galaxy de la Samsung .

Fanii serialelor de succes Netflix „Squid Game” si „Squid Game: The Challenge” se pot inscrie acum pentru o experienta unica, care duce vizitatorii prin seturile emblematice si ii permite sa concureze in jocuri extrase din si inspirat de spectacole.

Noul „Squid Game: The Trials” este in prezent deschis vizitatorilor pentru a experimenta in Los Angeles si va continua in noul an cu planuri de extindere in diferite orase din intreaga lume.

„Suntem incantati sa colaboram cu Netflix pentru a oferi experiente de divertisment de varf in industrie. Prin calitatea uimitoare a imaginii Neo QLED 8K , fanii si participantii vor putea sa se cufunde in mediul inconjurator si sa creeze amintiri de neuitat.” a declarat Cheolgi Kim, EVP si seful de vanzari si marketing al Business Display Visual la Samsung Electronics.

„Relatia de lunga durata a Samsung cu Netflix se bazeaza pe un scop comun, care este de a alimenta pasiunile si de a ajuta oamenii sa descopere lumi noi. "Prin relatia noastra deschisa si de colaborare suntem capabili sa deschidem portaluri catre experiente noi si captivante.”, a declarat Stephanie Choi, EVP si seful de marketing al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics . 

sursa foto: news.samsung.com/us