Sambata, 08 iunie 2024, are loc cel mai mare festival de gaming al verii
3/36880
calendar_month 07 Iun 2024, 11:10


Peste 300.000 de participanti sunt asteptati sambata, 8 iunie, la cel mai mare festival dedicat jocurilor video care are loc in aceasta vara. 

Gaming Marathon este dedicat diferitelor generatii ce pornesc intr-o aventura de gaming extraordinara si leaga prietenii cu ajutorul jocurilor video.

Gaming Marathon da startul sesiunilor de gaming cu multe suprize si premii de la ora 10 pe www.gaming-marathon.ro.    
  
“Este cel mai mare festival de gaming al lunii, in Europa. Si, cu siguranta, marcheaza inceputul verii festivaliere din Romania. Privim fiecare YouTuber ca pe un artist. Fiecare canal de YouTube ca pe o scena. Avem 26 de artisti, deci 26 de scene la Gaming Marathon-ul din iunie.”, a declarat Tudor Daescu, co-organizator Gaming Marathon.

Pe parcursul evenimentului, gamerii din toata tara se vor putea inscrie online in turneele de Fortnite, Counter-Strike, Brawl Stars, FC 24, Minecraft, Valorant, GTA si multe alte jocuri organizate de unii din cei mai iubiti streameri din Romania, la care pot castiga o multitudine de premii. 

In plus, streamerii vor chema tanara generatie sa se implice in viata sociala prin vot, dar si prin alte instrumente de implicare civica. Acestia vor testa doua jocuri gratuite pentru telefoanele mobile create de studenti romani, Demostate si Vote It, care creaza universuri interactive care permit jucatorilor sa exploreze valorile democratiei intr-un mod relaxant si accesibil.

Din line-up-ul Gaming Marathon se numara xSlayder, Theo Zeciu, Reddysh, Mitzuu, iSilent, Bobospider, Madalin si muti altii.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet si programul jocurilor se gasesc pe www.gaming-marathon.ro.