hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Razer Kishi Ultra - controlerul de jocuri mobil suprem pentru seria iPhone 15, Android si iPad Mini

Razer Kishi Ultra - controlerul de jocuri mobil suprem pentru seria iPhone 15, Android si iPad Mini

calendar_month 19 Apr 2024, 12:10


Razer dezvaluie un controler de gaming USB C compatibil cu Android, seria iPhone 15 si iPad Mini si marcheaza o schimbare de paradigma in jocurile mobile, oferind jucatorilor un control al nivelului consolei printr-o senzatie tactila captivanta. Conceput cu o atentie meticuloasa la detalii, Kishi Ultra este un controler de clasa console, cu ergonomie de inalta calitate, tactila si Razer Chroma™ RGB pentru a oferi o adevarata experienta de joc pe consola, fara compromisuri.

„Cu Razer Kishi Ultra, nu doar promovam jocurile mobile; il transformam”, spune Nick Bourne, seful diviziei Razer Mobile, Console & Streaming. „Am preluat esenta jocurilor pe consola si am distilat-o intr-un factor de forma care functioneaza cu mai multe dispozitive decat oricand inainte, asigurandu-ne ca experienta de joc suprema este intotdeauna la indemana.”

Intra in era God-Tier a jocurilor mobile

Razer Kishi Ultra introduce o noua era a jocurilor mobile, combinand puterea unui controler de consola profesionist cu drepturi depline cu portabilitatea necesara jucatorilor de pe mobil de astazi. Conceput pentru a oferi o experienta de consola autentica pe seria iPhone 15, iPad Mini si tablete Android cu ecrane de 8 inchi, Kishi Ultra este intruchiparea jocurilor de inalta performanta.

Comenzi de clasa consola intr-un design revolutionar

Cu primul sau aspect de maner si butoane de dimensiune completa, Kishi Ultra ofera ergonomie si gameplay care se gaseau anterior doar in controlerele Razer pentru console pro premiate. Acest design de pionierat nu se adreseaza doar jucatorilor hardcore de pe console si PC care se aventureaza in jocurile mobile, dar imbunatateste si experienta de joc pe dispozitive precum iPad Mini, transformandu-l intr-un portabil formidabil pentru jocuri cu ecran mare. In plus, Kishi Ultra permite jocul prin cablu cu PC-ul.

Caracteristici de controler Pro-Grade pentru performanta de elita

Incorporand peste 15 ani de experienta Razer in crearea de controlere de consola de calitate esports, Kishi Ultra ofera:

- D-pad exclusiv Mecha-tactil cu 8 directii si butoane ABXY pentru receptivitate si confort suprem.

- Declanseaza efectul Hall de dimensiunea unei console pentru precizie analogica.

- Stick-uri pentru degetul mare de calitate profesionala, cu inele anti-frecare si o suprafata TPSiV de calitate medicala pentru o calitate durabila.

- Butoane multifunctionale programabile L4/R4 pentru setari de control personalizate, oferind o experienta de joc gandita anterior exclusiva pentru PC-uri si console.
 
Compatibilitate extinsa si joc fara intreruperi

Kishi Ultra transcende granitele jocurilor mobile:

Compatibilitate PC si iPad Mini: Kishi Ultra isi extinde versatilitatea dincolo de dispozitivele mobile, oferind o conexiune directa USB-C cu latenta scazuta la PC-uri sau iPad-uri, compatibil cu vibratiile haptice pe PC si oferind o experienta audio de 3,5 mm. Acest lucru asigura ca Kishi Ultra nu este doar un controler de jocuri mobil, ci o platforma completa de jocuri compatibila cu o gama larga de dispozitive.

Compatibilitate cu carcase: Un design inovator USB C „insula” ofera o adancime suplimentara pentru a asigura compatibilitatea cu cele mai populare huse de telefon, inclusiv cu carcasele Apple pentru cele mai mari modele de iPhone, eliminand batalia de a scoate carcasa pentru a juca.Alimentat de Razer Nexus si Chroma RGB

In plus, controlerul este alimentat de aplicatia Razer Nexus fara abonament , oferind acces la mii de jocuri compatibile cu controler pe iOS si Android. Aplicatia permite jucatorilor sa lanseze jocuri, sa personalizeze comenzile si sa inregistreze si sa partajeze cu usurinta jocul. Odata cu introducerea modului controler virtual pentru dispozitivele Android, Kishi Ultra adauga compatibilitate cu controlerul la multe dintre cele mai mari jocuri mobile, imbunatatind si mai mult experienta de joc.

Completat de iluminarea dinamica Razer Chroma RGB adresabila, Kishi Ultra le permite jucatorilor sa aduca cu ei o parte din configuratia camerei de jucatori, imbunatatind jocul si luminand campul de lupta in adevaratul mod Razer.

Razer Sensa HD Haptics: simte jocul

Kishi Ultra este primul dispozitiv disponibil comercial care prezinta noul Razer™ Sensa HD Haptics [1] care, impreuna cu Razer Chroma RGB, ofera o imersiune multi-senzoriala in jocuri, care este mai puternica, mai detaliata si mai nuantata decat vibratiile traditionale ale controlerului consolei. . Acest lucru se datoreaza hapticului de inalta definitie in banda larga, in asteptare de brevet, posibil de o bobina haptica in fiecare maner, oferind o experienta haptica multidirectionala si captivanta care depaseste controlerele traditionale de consola.

Cu sprijinul SDK-ului Interhaptics, dezvoltatorii pot crea experiente haptice personalizate pe titlurile lor noi si actualizate, in timp ce jocurile existente pentru PC si Android dobandesc o noua dimensiune cu tehnologia audio-to-haptics. Aceasta inovatie, impreuna cu iluminarea Chroma RGB, stabileste standardul pentru imersiunea in jocurile mobile.

[1] Necesita Android 12 (si mai sus) sau Windows 11; nu este acceptat in prezent pe sistemul de operare iOS sau iPad.

Va prezentam Razer Kishi V2 USB C

Alaturi de Kishi Ultra, Razer este incantat sa actualizeze linia Kishi V2 cu noul Razer Kishi V2 USB C pentru seria iPhone 15 si Android, care ofera acum redare prin cablu pentru PC si iPad. Aceasta reimprospatare imbunatateste controlerul de joc compatibil universal si extrem de mobil cu butoane microcomutatoare, declansatoare analogice si macrocomenzi programabile, optimizate pentru joc cu latenta ultra-scazuta si incarcare directa.

Razer Kishi Ultra reprezinta varful tehnologiei de jocuri mobile, imbinand puterea si precizia jocurilor pe consola cu versatilitatea jocurilor mobile. Cu Kishi Ultra si Kishi V2 USB C, Razer continua sa fie lider in inovatia in domeniul jocurilor, oferind jucatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a obtine victoria, oricand si oriunde.

 

Sondaj

Ce placa video aveti?