Peste 7000 de jucatori sunt asteptati la a doua editie a Esports Kings, cel mai mare circuit de esports organizat in Romania
3/36700
calendar_month 17 Mai 2024, 12:15


Turneul cu premii de 15.000 de euro va avea loc la Ploiesti, Ramnicu Valcea, Braila, Timisoara, Constanta, Craiova si Bucuresti, iar jucatorii se pot inscrie in competitie pe www.esportskings.ro 

A doua editie a Esports Kings, turneul de esports dedicat pasionatilor de jocuri video, va debuta la Ploiesti, pe data de 23 mai la Ploiesti Shopping City. Competitia are loc in 7 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, timp de o luna. Sute de echipe si peste 7000 de jucatori din toata tara sunt asteptati sa participe la turneele de League of Legends si Counter-Strike 2 cu premii totale in valoare de 15.000 de euro.

Pasionatii celor doua jocuri celebre isi pot crea echipe si se pot inscrie in turnee pe www.esportskings.ro. 
Echipele castigatoare ale turneelor se vor intalni in marea finala, care va avea loc la Mega Mall Bucuresti, pe 27 si 28 iunie 2024.

Programul complet al circuitului din toata tara: 

23 mai - Ploiesti,  Ploiesti Shopping City, ora 17:00
26 mai - Ramnicu Valcea, Shopping City Ramnicu Valcea, ora 12:00
30 mai - Braila, Braila Mall, ora 12:00
9 iunie - Timisoara, Shopping City Timisoara, ora 12:00
15 iunie - Constanta, City Park Constanta, ora 12:00
22 iunie -  Craiova, Promenada Craiova, ora 12:00
27-28 iunie - Bucuresti, Mega Mall Bucuresti“Anul trecut am fost luati prin surprindere de succesul pe care l-a avut prima editie de Esports Kings. Peste 8000 de vizitatori ai centrelor noastre comerciale au asistat la turnee, dintre care peste 6000 au fost jucatorii care au concurat pentru premiile puse in joc. Recordul de prezenta l-a detinut Braila Mall, unde peste 3000 de oameni au venit sa se intalneasca cu streamerii lor preferati si sa-si sustina echipele preferate. Asa cum am promis la prima editie, evenimentul se intoarce si in acest an si ne asteptam ca la turnee sa se inscrie peste 7000 de jucatori, care sa transforme inca o data mall-urile in niste hub-uri de jocuri video si esports,”
a precizat Roxana Baias, Group Head of Marketing in cadrul NEPI Rockcastle.

Mai mult, in cadrul Esports Kings, jucatorii si publicul se vor putea intalni in cadrul competitiei cu unii din cei mai iubiti streameri de gaming din Romania precum Theo Zeciu, Jaxi, Imogen, xSlayder, iSilent si zaSami, care vor oferi sesiuni de poze si autografe. 

Programul streamerilor: 

23 mai - Ploiesti,  Ploiesti Shopping City: Jaxi, Imogen, xSlayder
26 mai - Ramnicu Valcea, Shopping City Ramnicu Valcea: Jaxi, iSilent, zaSami
30 mai - Braila, Braila Mall: Theo Zeciu, Jaxi, iSilent, Imogen
9 iunie - Timisoara, Shopping City Timisoara: Theo Zeciu, Jaxi, iSilent, Imogen
15 iunie - Constanta, City Park Constanta: iSilent, Imogen, zaSami
22 iunie - Craiova, Promenada Craiova: iSilent, Imogen, Theo Zeciu
27-28 iunie - Bucuresti, Mega Mall Bucuresti: Theo Zeciu, Jaxi, iSilent, Imogen 

In 2023, la prima editie Esports Kings, 390 de echipe au participat in competitii video de renume precum Counter-Strike: Global Offensive si League of Legends, totalizand 68 de ore de joc, iar peste 6000 de utilizatori s-au inregistrat la turneu.