Monitorul de gaming Philips Evnia reinventeaza regula jocului
8/8395
calendar_month 20 Ian 2023, 12:25

Gamerii din ziua de azi au asteptari mai mari ca niciodata. Acestia cauta o experienta cu adevarat captivanta, care sa le stimuleze simturile si care sa le permita sa se bucure din plin de emotia jocului.

In incercarea de a le oferi senzatia pe care o cauta, Philips a dezvoltat o gama de monitoare si accesorii concepute pentru a asigura experiente de joc bogate imbunatatite pentru gamerii de toate varstele.

Cel mai recent membru al familiei Evnia este Philips Evnia 27M2C5500W, un monitor dedicat jocurilor de 27", cu o rezolutie Quad HD care combina o rata de reimprospatare de 240 Hz cu un design compact si ergonimic.

Caracteristici principale:

• AMD FreeSync Premium Pro pentru gaming HDR fluid
• Rata de reimprospatare ultra rapida de 240 Hz
• Ecran curbat 1000R
• Display HDR 400
• Rezolutie Crystalclear QHD 2560 x 1440
• Panou Fast VA cu timp de raspuns 1ms GtG
• MultiView pentru vizualizarea simultana a doua surse video diferite

"Misiunea Evnia este cea de a oferi jucatorilor de astazi echipamentul de care au nevoie pentru a se bucura la maximum de fiecare sesiune de joc iar Philips Evnia combina miscarea fluida, imagini incantatoare si raspuns rapid intr-un singur produs cu design elegant. Suntem mandri de acest model, de gama Evnia si de ceea ce reprezinta." precizeaza Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead si Senior Brand Manager EU pentru MMD Monitors & Display.

Caracteristici pentru gaming la un alt nivel

Philips Evnia 27M2C5500W satisface de fiecare data nevoile gamerilor pentru sesiuni de joc rapide cu imagini bogate si fluide plus o utilizare comfortabila. Modelul este echipat cu AMD FreeSyncTM Premium Pro, o rata de reimprospatare de 240 Hz, si un raspuns rapid de 1ms GtG si 0,5ms MPRT. Rezultatul este o experienta fara lag, intarzieri, ghosting sau tearing. Acest lucru inseamna ca jucatorii se pot bucura chiar si de genurile cu cel mai rapid ritm, precum battle royale si simulatoare de curse, fara a se intreba daca monitorul lor poate tine pasul.

Impactul vizual al lui Philips Evnia 27M2C5500W este oferit de un panou VA cu unghiuri largi de vizualizare (178/178) si o curbura 1000R care ii transporta pe gameri direct in mijlocul actiunii. Imaginea clara, luminoasa si cu o acuratete cromatica ridicata este afisata la o rezolutie QHD, iar standardul DisplayHDR 400 aduce un plus pentru contrast si luminozitate chiar si in zonele umbroase.

Monitorul se poate conecta usor cu ajutorul celor patru porturi: doi conectori HDMI si doi conectori DisplayPort. Un hub USB care suporta incarcare rapida pe doua porturi ofera o posibilitate convenabila de conectare a accesoriilor si a perifericelor pentru a avea un spatiu de desfasurare cat mai organizat.
In dezvoltarea monitorului Philips Evnia 27M2C5500W au fost luate in considerare sanatatea si confortul utilizatorilor. Modurile LowBlue si tehnologiile Flicker-free asigura o utilizare fara a cauza oboseala ochilor iar standul poate fi inclinat(-5°/20°), rotit (+/- 30°) si ridicat(130 mm) pentru a se acomoda pozitiei fiecarui utilizator.

Pret si disponibilitate

Philips Evnia 27M2C5500W va fi disponibil incepand cu luna februarie la pretul de 2,707 lei.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?