Logitech G anunta lansarea Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse
3/37048
calendar_month 09 Iul 2024, 10:35


Cu tehnologii proprietare, inovatii de ultima generatie si design modern, Logitech G309 LIGHTSPEED aduce in mainstream gaming-ul wireless

  
Logitech G, brand al Logitech si lider inovator in tehnologii si echipamente pentru jocuri video, anunta lansarea Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, un mouse cu design premium, conectivitate dual wireless, tracking precis si performanta fiabila, dedicat tuturor utilizatorilor.
 
Jucatorii stiu ca echipamentul lor trebuie sa ofere performanta, confort si fiabilitate pentru eficienta maxima. Când ne referim la mouse-uri de gaming, acest lucru inseamna performanta wireless cu latenta scazuta, control de precizie si sincronizare perfecta cu miscarile, in special având in vedere tempoul si agilitatea necesare.
 
„Dezvoltam in permanenta tehnologia si inovatia noastra LIGHTSPEED, astfel incât toata lumea sa se poata bucura de o experienta de joc wireless”, a declarat Ujesh Desai, vicepresedinte si director general al Logitech Gaming. „Tehnologia noastra LIGHTSPEED, impreuna cu senzorii nostri HERO, a avansat pâna in punctul in care toti jucatorii, de la sportivii profesionisti eSport de elita din lume pâna la jucatorii incepatori, stiu ca pot avea incredere in produsele Logitech G pentru a performa de fiecare data. Cu G309 LIGHTSPEED, am adus aceeasi tehnologie de vârf, inclusiv senzorul HERO 25K, compatibilitatea POWERPLAY si LIGHTSPEED wireless - toate la un pret accesibil.”
 
Mouse-ul de gaming G309 LIGHTSPEED este compatibil POWERPLAY, ceea ce le permite jucatorilor sa alimenteze G309 fara o baterie AA in interior, daca achizitioneaza sistemul de incarcare wireless Logitech G PowerPlay, care este vândut separat. Acest lucru reduce greutatea cu 18g (greutatea bateriei alcaline).
 
Dispunând de asemenea de senzorul HERO 25K extrem de eficient din punct de vedere energetic, G309 ofera peste 300 de ore de joc continuu la o rata de raportare de 1 ms in LIGHTSPEED pe o singura baterie alcalina AA.  Durata de viata a bateriei este de peste 600 de ore la o singura baterie alcalina AA in modul Bluetooth . Chiar si cu atât de multa tehnologie in interior, Logitech G309 LIGHTSPEED nu este greu sau voluminos.  Este durabil, dar compact si usor, cântarind doar 86 de grame cu o baterie alcalina AA si 68 de grame fara baterie alcalina AA atunci când este asociat cu POWERPLAY.
 
Logitech G309 LIGHTSPEED foloseste tehnologia wireless exclusiva LIGHTSPEED de la Logitech G pentru o experienta de joc de inalta performanta, mai rapida in comparatie cu majoritatea mousilor cu fir. Combinând performanta wireless LIGHTSPEED cu senzorul HERO 25K de la Logitech G, G309 este capabil sa atinga performanta, oferind in acelasi timp capacitate de raspuns si precizie exceptionale, 400 IPS si o sensibilitate de pâna la 25.600 DPI.
 
In plus, LIGHTSPEED wireless le permite jucatorilor sa conecteze doua dispozitive LIGHTSPEED la un singur receptor utilizând Device Pairing Tool din G HUB. Jucatorii pot alege sa opereze G309 LIGHTSPEED cu acelasi receptor precum cel al tastaturii de gaming Logitech, inclusiv folosind tastatura Logitech G515 TKL LIGHTSPEED lansata recent.
 
Exclusiv pentru Logitech G, G309 LIGHTSPEED este echipat cu switch-uri hibride optico-mecanice LIGHTFORCE pentru o viteza incredibila, fiabilitate si actionare precisa, cu un raspuns clar. LIGHTFORCE foloseste parti de contact galvanice in cadrul comutatorului care functioneaza la fel ca switch-urile mecanice pentru a mentine senzatia de precizie. Declansatoarele optice si mecanice sunt proiectate la unison, oferind performanta maxima in joc. Switch-urile hibride LIGHTFORCE ofera o actionare optica fiabila, cu latenta ultra scazuta, combinata cu cele mai bune atribute ale clicurilor mecanice clare si tactile.
 
Pret si disponibilitate
 
Disponibil in versiunile de alb si negru, mouse-ul wireless de gaming Logitech G309 LIGHTSPEED va fi disponibil pe LogitechG.com, si la partenerii locali la un pret de vânzare recomandat de 445 RON

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?