LG a fost numit partener oficial al Cupei Mondiale Esports 2024 din Arabia Saudita
3/36986
calendar_month 27 Iun 2024, 14:10


LG Electronics (LG) a fost anuntat ca partener oficial al Cupei Mondiale Esports (EWC) 2024, care va avea loc la Riad, Arabia Saudita, intre 3 iulie si 25 august. Cunoscut anterior ca Gamers8 , EWC este un turneu international anual de sporturi. Editia de anul acesta – prima sub numele EWC – va gazdui competitii pentru 21 dintre cele mai mari jocuri online din lume, inclusiv League of Legends, Overwatch si Fortnite. Monitorul exclusiv de gaming al evenimentului pentru al treilea an consecutiv, LG UltraGear ™ va ocupa locul central la EWC 2024, sprijinind cei mai buni jucatori din lume in lupta pentru victorie la Riad.

Cu cel mai mare fond de premii al oricarui turneu de esports, EWC 2024 promite opt saptamani de actiune palpitanta de jocuri, cu peste 1.500 de sportivi profesionisti. Renumitul monitor pentru jocuri LG UltraGear OLED (modelul 32GS95UE) va fi prezentat la eveniment. In plus, peste 990 de monitoare de gaming UltraGear vor fi utilizate in timpul meciurilor din liga si vor fi expuse la standul LG la EWC.

LG UltraGear, marca de jocuri premium a companiei, ofera experiente de joc de nivel urmator atat pentru sportivii profesionisti, cat si pentru amatori. Aceste monitoare pentru jocuri ofera rate de reimprospatare ridicate, timpi de raspuns rapid si imagini vibrante si clare; o combinatie care duce imersiunea in jocuri la noi culmi ametitoare.

Alaturi de ecranul sau auto-iluminat premium, monitorul de gaming LG UltraGear OLED de 32 de inchi (modelul 32GS95UE) dispune de prima tehnologie dual-mode certificata VESA din lume, asigurand o experienta de joc optimizata atat la UHD 240Hz (ideal pentru o narativa uimitoare vizual). -jocuri bogate) si FHD 480Hz (o alegere excelenta pentru FPS, MOBA si titluri de curse). De asemenea, incorporeaza tehnologia LG Pixel Sound pentru un sunet mai realist si tridimensional in joc.

Implicarea LG in EWC 2024 face parte din eforturile continue ale companiei de a promova sporturile la nivel mondial. Pe langa EWC si predecesorul sau, Gamers8, LG sponsorizeaza si participa activ la competitii importante de jocuri, cum ar fi League of Legends Champions Korea si League of Legends EMEA. Prin implicarea constanta cu comunitatea de jocuri si prin performanta si caracteristicile exceptionale ale monitoarelor sale de jocuri UltraGear, LG a devenit un nume respectat in lumea sporturilor.

Participantii la EWC 2024 pot vizita standul LG pentru a incerca aceleasi monitoare de jocuri UltraGear folosite de idolii lor de jocuri pe tot parcursul turneului. De asemenea, isi pot imbunatati propriile abilitati de joc participand la sesiunile de coaching organizate de Academia Globala Gen.G, sponsorizata de LG. In plus, vizitatorii standului LG pot castiga premii participand la competitii si evenimente interesante.

„Cel mai important festival esports al Arabiei Saudite, EWC este noua destinatie pentru fanii sporturilor”, a declarat Mohammed Al Nimer, director de vanzari la EWCF. „Suntem incantati sa lucram cu parteneri precum LG, care ne impartasesc pasiunea pentru jocuri si cultura esports, si sa avem LG UltraGear ca monitor oficial de gaming al EWC inaugural.”

„Este o adevarata onoare pentru LG UltraGear sa fie numit marca oficiala de monitoare de gaming a unui eveniment esport la fel de important ca EWC 2024”, a declarat YS Lee, vicepresedinte si sef al unitatii de afaceri IT a LG Business Solutions Company. „Concepute pentru a satisface atat nevoile jucatorilor profesionisti, cat si ale jucatorilor ocazionali, monitoarele de gaming LG UltraGear OLED sunt adaptate pentru experiente de joc de nivel urmator.”