La East European Comic Con, viitorii artisti vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School
3/36474
calendar_month 17 Apr 2024, 15:40


ECHO School
, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din Romania, anunta participarea sa la editia din acest an a East European Comic Con, desfasurat la Romexpo, între 19-21 aprilie 2024.

La standul dedicat ECHO School, participantii vor avea ocazia sa afle direct de la specialistii din industrie ultimele noutati în game development si detalii despre programele de licenta, precum si sfaturi pentru îmbunatatirea portofoliului în arta si animatie.

Prezent de peste 50 de ani pe 4 continente, Comic Con este cunoscut ca fiind un punct de întalnire pentru pasionatii de entertainment, jocuri video si benzi desenate. Editia din Bucuresti de anul acesta aduce împreuna actori din seriale si filme de renume mondial, precum Harry Potter, Game of Thrones, The Originals si The Witcher.

Participarea ECHO School la Comic Con 2024 ofera ocazia pasionatilor de jocuri video sa exploreze oportunitatile educationale si posibilitatile de cariera în domeniu. Sub îndrumarea expertilor din industrie, participantii vor avea ocazia sa afle informatii despre programele de facultate, admitere sau structura portofoliului în cadrul sesiunilor de Q&A de la standul scolii.
 
Activitatile pregatite de ECHO School includ:

Sesiuni de analiza a portofoliilor în arta si animatie

Sambata, 20 aprilie, între orele 14:00 si 16:00, respectiv duminica, 21 aprilie, între 12:00 si 14:00, ECHO School ofera artistilor emergenti oportunitatea de a primi feedback constructiv pe lucrarile lor. În cadrul acestor sesiuni, reprezentanti recunoscuti din industrie, precum George Munteanu, Game Art Director la  Gameloft si Adrian Cruceanu, Art Director în cadrul KillHouse Games si owner RavenBit Studio, vor fi prezenti pentru a analiza portofoliile si a oferi sfaturi valoroase si directii pentru îmbunatatirea lucrarilor prezentate.

Artist in action

În a doua zi de eveniment, de la ora 11:00, vizitatorii vor avea sansa de a urmari un artist digital în actiune, lucrand direct de la standul ECHO. Activitatea va fi proiectata pe un ecran, permitand tuturor participantilor sa urmareasca procesul creativ si tehnica folosita în diverse programe de design.
  


ECHO School invita toti pasionatii de jocuri video sa viziteze standul la East European Comic Con 2024, pentru a descoperi oportunitatile pe care programul le ofera si pentru a face primii pasi spre o cariera de succes în game development.

Pentru mai multe informatii despre ECHO School si programele de studiu, va rugam sa consultati website-ul https://echo-school.ro/ .