hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Hisense a incheiat un parteneriat cu Xbox pentru a introduce in industria jocurilor un ecran laser de peste 100 de inci

Hisense a incheiat un parteneriat cu Xbox pentru a introduce in industria jocurilor un ecran laser de peste 100 de inci

calendar_month 18 Mar 2024, 14:00Aceasta colaborare vizeaza imbunatatirea experientei de joc si a divertismentului la domiciliu, prin utilizarea tehnologiei de ultima generatie a afisajului cu laser.

Hisense revolutioneaza universul pasionatilor de gaming, transformand conceptele tehnologice ale viitorului intr-o realitate palpabila. Parteneriatul dintre Hisense Laser TV si Xbox va oferi comunitatii de gaming o experienta inegalabila prin lansarea unui ecran de peste 100 de inci. Datorita ecranului generos, utilizatorii vor putea beneficia de o transpunere in lumea jocurilor din confortul de acasa, marcata de culori autentice, fara a le dauna vederea. 

„Hisense se angajeaza sa ofere nu doar produse de inalta calitate, ci si o experienta completa special gandita pentru pasionatii de jocuri si divertisment la domiciliu”, a declarat Jerry Liu, vicepresedinte Hisense International. „Parteneriatul cu programul Designed for Xbox se angajeaza sa redefineasca universul jocului si sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume o imersiune captivanta cu un ecran de peste 100 de inci.

Consumatorii vor putea sa isi conecteze Xbox-ul cu usurinta la produsele Hisense Laser TV si sa se bucure de o imersiune fluenta in lumea jocurilor, schimband semnificativ fiecare moment al aventurilor virtuale, cu o claritate si o precizie care depaseste orice asteptare.

Tehnologia utilizata de Hisense in modul de joc pentru Laser TV se remarca prin capacitatea sa de a oferi o experienta captivanta si fluida, datorita ratei ridicate de reimprospatare si modului Auto Low Latency Mode. Compania se angajeaza sa continue sa ofere consumatorilor experiente de vizionare excelente si produse sustenabile, avand in vedere obiectivul de a transforma divertismentul la domiciliu si de a crea momente de relaxare memorabile.

 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?