Esports Kings 2024, cu peste 13.000 de participanti, si-a desemnat castigatorii celei de-a doua editii
3/37041
calendar_month 05 Iul 2024, 20:30


A doua editie a turneului Esports Kings si-a decis castigatorii, la Mega Mall, in Bucuresti.

Turneul de Counter-Strike 2 a fost castigat de echipa Riyad Team, iar invingatoarea competitiei de League of Legends a fost echipa Caracal Powerhouse.

Esports Kings, cea mai importanta competitie de esports din Romania dedicata pasionatilor de jocuri video, a fost gazduita de sapte centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, in perioada 23 mai – 28 iunie 2024.La cele sase turnee de calificare si finala de la Bucuresti au participat peste 13.000 de pasionati ai jocurilor video, care au venit sa sustina cele peste 250 de echipe inscrise in competitie. Jucatori de Counter-Strike si League of Legends din 17 orase din Romania au participat la turneele de calificare care au avut loc la Ploiesti Shopping City, la Shopping City Ramnicu Valcea, la Braila Mall, la Shopping City Timisoara, la City Park Constanta si Promenada Craiova.

Cele mai bune echipe s-au confurntat in marea finala de la Mega Mall, in Bucuresti, iar primele doua echipe de la fiecare joc si-au impartit premiile totale de 15.000 de euro.

„Demonstram din nou ca centrele comerciale inseamna mai mult decat cumparaturi, ele sunt si spatii de divertisment. Oamenii au participat in mall-urile NEPI din toata tara in numar mare la o competitie precum Esports Kings, in cadrul caruia au concurat sute de jucatori, iar alte mii i-au sustinut. Cu Esports Kings continuam sa atragem generatiile mai tinere, care au venit fie sa dovedeasca ca sunt cei mai buni la jocurile din competitie sau sa-si sustina favoritii, fie sa se intalneasca cu influencerii lor preferati. Ne-am bucurat sa auzim ca in anumite centre din tara sporturile traditionale si cele electronice au trezit un interes si emotie la fel de mari.

In timpul zilei puteai vedea in actiune cei mai buni jucatori de Counter-Strike si League of Legends din acea regiune, iar seara puteai urmari in anumite locatii meciurile de la Campionat.”, a declarat Roxana Baias, Group Head of Marketing, NEPI Rockcastle.

Meciurile de la finalele turneului au putut fi urmarite si live de mii de urmaritori pe canalele de Twitch si YouTube ale streamerilor Trisssmery si Jaxi.

Esports Kings este un eveniment al NEPI Rockcastle powered by Old Spice si sustinut de Vodafone, George, KFC, Cinema City, PRO Arena, Sport.ro si Virgin Radio. 

Esports Kings este un eveniment NEPI Rockcastle organizat de Daescu Bortun Olteanu si Nexus Gaming.