ECHO School premiaza astazi viitorii dezvoltatori de jocuri video la Game Development Month, organizat de RGDA
3/36744
calendar_month 21 Mai 2024, 16:10


ECHO School
, primul program de licenta din Romania axat pe cresterea urmatoarei generatii de creatori de jocuri video, anunta suportul oferit in cadrul Game Development Month, eveniment organizat de RGDA (Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania). In cadrul acestei initiative, ECHO School isi intareste angajamentul de a sprijini tinerele talente din domeniul dezvoltarii de jocuri si ofera premii consistente pentru cele mai bune trei echipe de tineri dezvoltatori, in valoare de 5000 EUR, 3500 EUR, respectiv 2500 EUR pe an, pentru fiecare membru castigator.
 
Astazi, in cadrul ceremoniei de premiere a Game Jam-ului, cei mai talentati elevi  care se pregatesc de admiterea la programe de facultate vor fi recompensati pentru creativitatea si abilitatile lor de dezvoltare de jocuri video. Game Jam este cel mai important eveniment din cadrul Game Development Month, aducand impreuna tinerii dezvoltatori de jocuri pentru a-si demonstra si perfectiona abilitatile intr-o competitie intensa si inovatoare.
 
„Suntem incantati sa fim parte din acest eveniment important pentru industria dezvoltarii de jocuri din Romania. Prin sustinerea tinerilor talentati si oferirea de burse consistente, ne dorim sa incurajam si sa facilitam dezvoltarea noii generatii de creatori de jocuri video. ECHO School crede cu tarie in potentialul imens al acestor tineri si in importanta educatiei de calitate pentru succesul lor viitor”, a declarat Laura Lazarescu, CEO ECHO School.
 
ECHO School, cu un angajament solid fata de educatia in domeniul dezvoltarii de jocuri video, este mandra sa sa colaboreze cu RGDA si sprijina aceasta initiativa prin burse valoroase de studiu oferite primelor trei echipe castigatoare:

\\\\r\\\\n\\\\r\\\\n

·       

\\\\r\\\\n\\\\r\\\\n

Locul 1: 5000 EURO/an pentru fiecare membru al echipei

\\\\r\\\\n\\\\r\\\\n

·       

\\\\r\\\\n\\\\r\\\\n

Locul 2: 3500 EURO/an pentru fiecare membru al echipei

\\\\r\\\\n\\\\r\\\\n

·       

\\\\r\\\\n\\\\r\\\\n

Locul 3: 2500 EURO/an pentru fiecare membru al echipei
 
De asemenea, ECHO School promoveaza educatia de inalta calitate si sustine elevii in atingerea excelentei academice si profesionale in liceele de profil importante din tara.
Pentru mai multe informatii despre ECHO School si programele de studiu, va rugam sa consultati website-ul https://echo-school.ro/