Cine sunt cei mai buni jucatori de Counter-Strike si League of Legends din Romania?
3/36965
calendar_month 25 Iun 2024, 14:45


Aflam pe 27 si 28 iunie la Mega Mall Bucuresti in cadrul Esports Kings 

Peste 1300 de jucatori de Counter-Strike si League of Legends au participat la turneele din toata tara, iar echipele finaliste lupta pentru premii totale de 15.000 de euro

Saptamana aceasta vom afla care sunt cei mai buni jucatori de Counter-Strike si League of Legends din tara. Turneul Esports King, aflat la a doua editie, isi va decide in aceasta saptamana invingatorii, pe 27 si 28 iunie, la Mega Mall, in Bucuresti. Nu mai putin de 1300 de jucatori de Counter-Strike si League of Legends din 17 orase din Romania au participat la turneele de calificare care au avut loc la Ploiesti Shopping City, la Shopping City Ramnicu Valcea, la Braila Mall, la Shopping City Timisoara, la City Park Constanta si Promenada Craiova.
 
10.000 de spectatori au participat si au sustinut echipele favorite in cadrul etapelor turneului de esports care au avut loc in centrele comerciale NEPI Rockcastle din toata tara.Cele 12 echipe calificate in finalele de Counter-Strike si League of Legends vor concura joi si vineri, de la ora 12:00, pentru premii totale de 15.000 de euro. Varsta medie a finalistilor este de 22 de ani, cel mai tanar jucator avand 16 ani, iar cel mai batran, 30 de ani.

La finalele Esports Kings de la Bucuresti, jucatorii si publicul se vor putea intalni cu unii din cei mai iubiti streameri de gaming din Romania precum Theo Zeciu, Jaxi, iSilent si Imogen care vor oferi sesiuni de poze si autografe. 

Esports Kings este un eveniment al NEPI Rockcastle powered by Old Spice si sustinut de Vodafone, George, KFC, Cinema City, PRO Arena, Sport.ro si Virgin Radio. 

Esports Kings este un eveniment organizat de Daescu Bortun Olteanu si Nexus Gaming.