ASUS ofera un pachet de jocuri pentru anumite placi grafice NVIDIA si AMD
3/36652
calendar_month 13 Mai 2024, 12:45


- Jucatorii pot obtine un cod Steam pentru Like a Dragon: Infinite Wealth cu achizitionarea de carduri din seria GeForce RTX 40 sau Radeon RX 7000 selectate de la ASUS

- Aceasta promotie globala a pachetului de jocuri se desfasoara in perioada 13 mai - 8 iulie 2024

- Pentru promovare, Like a Dragon: Infinite Wealth este inclus cu orice ASUS GeForce RTX ™ 4060 sau mai nou sau cu orice ASUS Radeon ™ RX 7600 XT sau mai nou

ASUS a anuntat astazi ca include un cod Steam pentru jocul video de rol Like a Dragon: Infinite Wealth cu anumite placi grafice NVIDIA ® GeForce RTX ™ 40 series si AMD Radeon ™ RX 7000 series. achizitionat in perioada 13 mai - 8 iulie 2024. Pentru jucatorii care si-au asteptat sansa de a explora partea dedesubt criminala a Japoniei si Hawaii cu Kasuga Ichiban si gasca din cea mai recenta versiune a indragitei serie Like a Dragon , acum este sansa de a profita hardware nou intr-o aventura atat de vasta incat se intinde pe Pacific.

In timpul acestei promotii globale 1 , orice achizitie a unui ASUS NVIDIA ® GeForce RTX 4060 sau o versiune superioara sau a oricarui ASUS AMD Radeon RX 7600 XT sau o versiune superioara va include un cod Steam la pachet pentru Like a Dragon: Infinite Wealth . Jucatorii de pretutindeni pot profita de aceasta oportunitate pentru a-si actualiza sistemul si a valorifica codul de joc pana pe 8 august. Pentru detalii complete de promovare si instructiuni despre cum sa valorificati acest cod, faceti clic aici.

Pune cu capul intai intr-o lume interlopa criminala

Franciza Like a Dragon (cunoscuta anterior ca Yakuza in lumea occidentala) are o istorie de a spune povesti care sunt atat profund emotionale, cat si incredibil de pline de umor. Like a Dragon: Infinite Wealth continua povestea lui Kasuga Ichiban, un fost gangster care a petrecut zeci de ani in inchisoare dupa ce a cazut pentru o crima pe care nu a comis-o, acum intorcandu-si drumul de jos in societatea japoneza. Alaturi de o distributie zgomotoasa de personaje, inclusiv legendarul Kiryu Kazuma insusi, Like a Dragon: Infinite Wealth este un rasfat al unui RPG cu un amestec perfect de prost si serios.

GPU-uri epice oferite de ASUS, ROG si TUF Gaming                                     

Pentru jucatorii cu monitor 4K, ASUS recomanda o placa grafica ROG Strix GeForce RTX 4080 Super sau TUF Gaming Radeon RTX 7900 XTX pentru a experimenta Like a Dragon: Infinite Wealth la maximum. Aceste placi puternice vor permite utilizatorilor sa ruleze setari grafice mai mari fara a tine cont de ratele de cadre. Pentru jucatorii care folosesc un ecran de 1440p, ASUS recomanda un ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti SUPER sau un TUF Gaming Radeon RX 7800 XT – ambele ofera performante incredibile la acea rezolutie. Pentru jucatorii de 1080p, consultati TUF Gaming GeForce RTX 4060 Ti. Sau, pentru cei cu un buget restrans, ASUS Dual GeForce RTX 4060 EVO este o placa cu ventilator dublu ultra-compact care se poate potrivi cu usurinta in aproape orice constructie existenta.

1. Excluzand Republica Populara Chineza, Rusia si Belarus