AGON by AOC lanseaza noul monitor de gaming AOC GAMING 27G2ZN3/BK
3/36815
calendar_month 29 Mai 2024, 17:45


Monitorul dispune de rata o de reimprospatare de 280 Hz si timpi de raspuns de 1 ms GtG si 0.5 ms MPRT

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming si accesorii IT din lume, lanseaza AOC GAMING 27G2ZN3/BK, un model destinat competitiilor esports la un pret accesibil. Proiectat pentru jucatorii care solicita caracteristici hardware de top, monitorul de 27″ (68,6 cm) Full HD AOC GAMING 27G2ZN3/BK ofera o rata de reimprospatare de 280 Hz, un lag de intrare (input lag) redus, timpi de raspuns rapizi (pana la 1 ms GtG si 0,5 ms MPRT), Adaptive-Sync pentru sincronizarea VRR si un panou Fast VA cu contrast ridicat, stabilind astfel un nou standard in materie de produse accesibile destinate gamingului competitiv.


AOC GAMING 27G2ZN3/BK cu o
rată de reîmprospătare de 280 Hz și lag de intrare redus

Tehnologie actualizata

Monitorul prezinta beneficiile mai multor tehnologii precum panoul Fast VA cu acoperire larga a gamelor de culori sRGB (123,3%) si DCI-P3 (92,2%), acesta fiind capabil sa afiseze imagini realiste si tonuri profunde de negru, permitand astfel jucatorilor sa se bucure pe deplin de actiune. Rata de reimprospatare de 280 Hz si lag-ul de intrare (input lag) redus reprezinta un avantaj in cazul jocurilor cu ritm rapid, dar si a celor competitive unde fiecare secunda conteaza in lupta pentru victorie. 
Prin utilizarea setarii MBR (Motion Blur Reduction), monitorul poate atinge un timp de raspuns MPRT  (Moving Picture Response Time) de 0,5 ms, imbunatatind semnificativ claritatea miscarilor. Aceasta functie permite jucatorilor sa urmareasca adversarii cu mai multa precizie si sa reactioneze la miscarile acestora in scenele cu ritm rapid. 27G2ZN3/BK este unul dintre cele mai accesibile monitoare de gaming cu rata de reimprospatare ridicata si cu un pret de achizitie redus.

Fiecare milisecunda conteaza

Rata de reimprospatare de 280 Hz a modelului AOC GAMING 27G2ZN3/BK ofera imagini fluide si o capacitate de reactie impresionanta. Aceasta rata de reimprospatare rapida este esentiala in cazul jocurilor cu ritm rapid precum cele de genul FPS, Racing, sau jocurile de lupta, in care reactiile de o fractiune de secunda pot face diferenta intre victorie si infrangere. Cu cat rata de reimprospatare este mai mare, cu atat lag-ul de intrare devine mai mic. Astfel, monitorul asigura jucatorii ca fiecare comanda este executata instantaneu, oferind o conexiune perfecta intre actiunile utilizatorilor si rezultatul de pe ecran.

Panou Fast VA cu contrast ridicat si imagini captivante

Modelul AOC GAMING 27G2ZN3/BK dispune de un panou Fast VA de 27″ cu rezolutie Full HD, oferind culori vii si tonuri profunde de negru pentru o experienta de joc mai captivanta. Tehnologia panoului Fast VA ofera un contrast exceptional (4000:1), asigurandu-se ca fiecare detaliu iese in evidenta, de la cele mai intunecate zone pana la cele mai luminoase. Cu o luminozitate de 300 de nits si compatibilitate HDR10, acest monitor aduce jocurile la viata cu o claritate si o profunzime uimitoare.

Noul monitor se aliniaza cu preferintele gamerilor, motiv pentru care AOC GAMING 27G2ZN3/BK este proiectat pentru a se integra perfect atat in cazul jocurilor pentru PC, cat si in cele pentru consola. Cu suport pentru o rata de reimprospatare de 120 Hz la o rezolutie de 1080p pe console, jucatorii se pot bucura de un gameplay fluid pe toate dispozitivele lor preferate. Monitorul dispune de 2x porturi HDMI 2.0 si 1x DisplayPort 1.4, oferind optiuni ample de conectivitate.Pentru a asigura un confort maxim in timpul sesiunilor lungi de jocuri, monitorul este prevazut cu un suport reglabil pe inaltime de 130 mm, cu functionalitate de inclinare, rotire si pivotare. Jucatorii pot ajusta cu usurinta monitorul la unghiul de vizualizare preferat, reducand oboseala gatului si a ochilor pentru un confort prelungit in timpul jocurilor. Tehnologia Flicker-Free si modul LowBlue imbunatatesc si mai mult experienta de utilizare pe timp de noapte. Datorita functiilor dedicate jocurilor din meniul OSD al monitorului, utilizatorii pot regla cu precizie culorile si saturatia, luminile si umbrele (Shadow Control), o suprapunere a reticulului (Dial Point) sau un contor de cadre pe secunda (Frame Counter). Acest meniu este de asemenea usor accesibil cu ajutorul suitei software AOC G-Menu.

Pret si disponibilitate

AOC GAMING 27G2ZN3/BK va fi disponibil de la inceputul lunii iunie 2024, la un pret recomandat de 1190 lei.