Acer, Intel si ESL FACEIT Group extind parteneriatul strategic in cadrul competitiilor Premier Counter-Strike si Dota 2
3/36037
calendar_month 31 Ian 2024, 16:25


Viitoarele competitii Intel ® Extreme Masters, ESL Challenger, DreamLeague si ESL One vor fi acoperite in cadrul parteneriatului reinnoit care se extinde pentru a include ESL Pro League

ESL FACEIT Group (EFG), cea mai importanta companie de sporturi si jocuri video, si Intel®, au anuntat astazi extinderea parteneriatului cu Acer. 

In calitate de partener exclusiv al producatorului de echipamente originale (OEM), marca de jocuri Acer Predator va da si mai multa notorietate competitiilor EFG Counter-Strike 2 si Dota 2 in 2024.

Intel® si EFG sunt parteneri in spatiul esports de peste 20 de ani, promovand si sustinand o comunitate globala pasionata prin evenimente si activitati la nivel mondial.

Viziunea lor este impartasita de Acer, iar dorinta reciproca de progres, inovare si experiente exceptionale a fost catalizatorul succesului, iar acum al reinnoirii parteneriatului lor.

Parteneriatul face ca Acer Predator sa devina partenerul OEM exclusiv pentru mai multe competitii EFG in Counter-Strike 2 si Dota 2 decat oricand, inclusiv la: 

Evenimentele Intel® Extreme Masters (IEM) 2024 din Chengdu, China; Dallas, Statele Unite; si Köln, Germania; precum si IEM Fall.

- ESL Pro League Sezonul 19 si Sezonul 20.

- Competitiile ESL Challenger care au loc la Jönköping, Suedia; Atlanta, Statele Unite ale Americii; Katowice, Polonia; si unul dintre care locatia nu a fost inca anuntata.

- DreamLeague online Sezonul 21, Sezonul 22 si Sezonul 23.

- Competitiile ESL One din 2024, inclusiv ESL One Birmingham si ESL One Asia.

Acer si EFG vor continua sa prezinte cea mai recenta tehnologie de gaming alimentata de Intel® in cadrul evenimentelor online si offline, inclusiv laptop-urile din seria Predator Helios 16, Predator Helios 18, Predator Helios Neo si desktopurile din seria Predator Orion.

Prin intermediul aliantei, Acer Predator va continua sa fie integrat in transmisiuni, cu expunere a marcii in streamuri live si la fata locului la evenimente si va oferi fanilor oportunitati exclusive, cum ar fi standul sau distinct, unde vor putea folosi urmatoarea generatie de jocuri.

Urmatorul eveniment din ciclul de parteneriat este IEM Katowice 2024 , care va avea loc in perioada 8-11 februarie.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?