Acer dezvaluie noile monitoare de gaming OLED supraalimentate pentru o viteza uluitoare si imagini uimitoare
3/36840
calendar_month 31 Mai 2024, 11:08


Acer a anuntat astazi trei noi monitoare de gaming din gama sa Predator, concepute pentru a atrage jucatorii profesionisti si pasionatii de jocuri care doresc aparate de incredere pentru utilizarea de zi cu zi. Noile modele includ Predator X27U F3, Predator X34 X5 si Predator X32 X3 cu afisaje OLED stralucitoare, rate de reimprospatare ridicate si performanta ultra-line.

Aceste monitoare puternice sunt compatibile NVIDIA ® G-SYNC™ pentru a elimina balbaiala, palpairea si artefactele vizuale pentru o experienta lina si fara rupere. Monitoarele integreaza, de asemenea, perfect AMD FreeSync Premium™ Pro pentru a elimina imaginile fantoma, pentru a oferi fluiditate si pentru a se asigura ca fiecare cadru este redat impecabil. Cu o adancime de culoare reala de 10 biti, ofera imagini cinematografice cu un contrast uimitor si culori vibrante imbunatatite si mai mult de gama de culori DCI-P3 99% si acuratetea culorilor Delta E1. In plus, VESA DisplayHDR™ True Black 400 asigura un negru profund si o luminozitate incredibila pentru imagini realiste.

Predator X27U F3: Un demon al vitezei pentru jucatorii seriosi

Predator X27U F3 este un monitor pentru jocuri OLED de 27 de inchi, construit pentru o viteza spectaculoasa si un joc ultra-line, cu o rata de reimprospatare de 480 Hz si un timp de raspuns al pixelilor de 0,01 ms. Aduce jucatorii intr-o lume de imagini uimitoare cu rezolutie WQHD (2560x1440) pentru detalii clare. Echipat cu Type-C si doua porturi HDMI 2.1, accepta atat jocul pe consola, cat si pe PC si include o priza de montare pe trepied pe suportul monitorului, permitand jucatorilor si streamer-ului sa ataseze accesorii precum o camera web sau o lumina pentru ecran.

Predator X32 X3: O centrala 4K pentru imagini uimitoare

Predator X32 X3 ofera un ecran OLED mare de 31,5 inchi 4K UHD (3840x2160) cu o rata de reimprospatare de 240 Hz si timp de raspuns de 0,03 ms (GTG) pentru a asigura un joc super rapid si fluid. Cu frecventa si rezolutia dinamica, jucatorii beneficiaza de versatilitatea de a prioritiza fie rata de reimprospatare, fie rezolutia, adaptandu-si experienta de joc la nevoile lor. Ei pot opta pentru 4K UHD uimitor la 240 Hz sau FHD fluid la 480 Hz, in functie de cerintele jocului si de sarcina lor curenta. Dispunand de tip C si doua porturi HDMI 2.1, Predator X32 X3 ofera, DE ASEMENEA, conectivitate versatila atat pentru jucatorii de pe consola, cat si pentru computer.

Predator X34 X5: Afisaj curbat masiv si viteza uluitoare pentru un avantaj competitiv

Predator X34 X5 este proiectat sa domine campul de lupta cu afisajul sau de dimensiuni mamut si performante de prima clasa. Jucatorii care doresc o experienta captivanta si receptiva vor fi uimiti de vizualizarea extinsa a monitorului, curbura 1800R si panoul OLED UWQHD (3440x1440). Pentru un joc perfect la viteza fulgerului, monitorul ofera o rata de reimprospatare de 240 Hz si un timp de raspuns aproape instantaneu de 0,03 ms (G la G). Doua HDMI 2.1, un DisplayPort si Type-C accepta jucatorii cu optiuni excelente de conectivitate.

Monitoare Predator OLED: Companioni de gaming de incredere

Pentru un confort maxim, noile monitoare ofera inclinare, rotire si inaltime reglabile, permitand jucatorilor sa gaseasca unghiul de vizualizare perfect pentru orice mediu. De asemenea, vin cu doua difuzoare de 5 wati pentru un sunet de calitate si un comutator KVM incorporat pentru a comuta fara efort intre doua PC-uri cu o singura configurare pentru tastatura si mouse. Conceput pentru sesiuni de jocuri maraton, acestea dispun de tehnologii BlueLightShield Pro, fara palpaire, cu grad redus de intensitate si ComfyView pentru a ajuta la prevenirea oboselii ochilor. Acer a implementat, de asemenea, mai multe mecanisme de protectie a ecranului OLED pentru a ajuta la extinderea duratei de viata a monitorului si la mentinerea calitatii imaginii; Display Saver (intotdeauna activat) pentru estomparea automata atunci cand este inactiv, luminozitate constanta, plus reimprospatarea retinerii imaginii si mutarea ecranului (intotdeauna activat) pentru a minimiza pixelii si imaginile blocate.Pret si disponibilitate

Predator X34 X5 va fi disponibil in America de Nord in Q4, incepand de la 1.099,99 USD; in EMEA in T4, incepand de la 1.399 EUR, si in China, in T4, incepand de la 7.999 RMB.

Predator X32 X3 va fi disponibil in America de Nord in Q4, incepand de la 1.199,99 USD; in EMEA in T4, incepand de la 1.399 EUR, si in China, in T4, incepand de la 7.999 RMB.

Predator X27U F3 va fi disponibil in America de Nord in Q3, incepand de la 1.199,99 USD; in EMEA in T3, incepand de la 1.199 EUR, si in China, in T3, incepand de la 6.999 RMB.